Το MEGA για τον χθεσινό αποκλεισμό του:''Είναι άραγε λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα;''

0
Mετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΓΓΕ που έθεσε κι επίσημα εκτός διαγωνισμού το MEGA,το κανάλι προέβη σήμερα σε ανακοίνωση,με την οποία εν ολίγοις τονίζει πως το γεγονός ότι το κανάλι έμεινε εκτός διαγωνισμού ,είναι αποτέλεσμα καινοφανών οργάνων.Ακόμη,υπογραμμίζει πως η ''Τηλέτυπος'' είναι η διαυγέστερη εταιρεία αναφορικά με τους μετόχους της και πως ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση των δανείων.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς, η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, "στάσιμη". Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε; H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία, διαθέτει τη διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της ,και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα ,φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ, απασχολεί ,δε,συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ. Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.

Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών.

Το TVNEA.com επανέρχεται με την κανονική ροή αναρτήσεων τη Δευτέρα 25/7.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !