Αυτός ο φορέας αναλαμβάνει τελικά την ηλεκτρονική δημοπρασία των αδειών...

0
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα αναλάβει τελικά την ηλεκτρονική δημοπρασία για την κατακύρωση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού (θυμήσου εδώ), καθώς δεν εμφανίστηκε καμία εταιρεία διατεθειμένη να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο έργο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί στις 4 Ιουλίου και αφορούσε τον “σχεδιασμό, ανάπτυξη και εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος που απαιτείται για την δημοπρασία χορήγησης”. Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση επείγεται να τελειώσει η διαδικασία των αδειών μέσα στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί (έστω με λογικές καθυστερήσεις), δεν θα απευθυνθεί εκ νέου στην αγορά αλλά θα απευθυνθεί στην ΕΕΤΤ. Σε μια ανεξάρτητη αρχή δηλαδή, που εποπτεύει τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και την ταχυδρομική κίνηση.

Οπότε, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η ΕΕΤΤ θα καλέσει τη Δευτέρα και τους δέκα υποψηφίους που πέρασαν από την προκαταρκτική φάση του διαγωνισμού (εξαιρείται το Art Channel του Γιώργου Καρατζαφέρη, που αποκλείστηκε) για να συμμετάσχουν στο επόμενο σκέλος. Προσκαλούνται και οι δέκα και όχι μόνο όσοι πέρασαν από τις δαγκάνες της Grant Thornton, καθώς υπάρχει η δυνατότητα έφεσης.

Πηγή:Newpost.gr

Το TVNEA.com επανέρχεται με την κανονική ροή αναρτήσεων τη Δευτέρα,25/7.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !