H νέα αεροπορική εταιρεία άνοιξε φτερά

Unknown
0

Η Cobalt, η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, πραγματοποίησε την Πέμπτη, την πρώτη της προγραμματισμένη πτήση από την Λάρνακα στην Αθήνα και την Παρασκευή, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία πετώντας για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Δουβλίνο.

Στόχος της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο, με βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης», με προγραμματισμένες πτήσεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, και σύντομα στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Παρόντες στο αεροσκάφος που πραγματοποίησε την πτήση Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα ήταν ο πρόεδρος και ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt και βρέθηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να καλωσορίσουν τους πρώτους επιβάτες της εταιρείας.

Η νέα αεροπορική στοχεύει στην επιτυχία, με την παροχή πτήσεων χαμηλού κόστους, που όχι μόνο θα καλύψουν το κενό που προέκυψε μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ενδυνάμωση της εικόνας της Κύπρου, προβάλλοντας το νησί ως τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, με τη δημιουργία σημαντικού περιφερειακού κόμβου αερομεταφορών στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Όσον αφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η νέα αεροπορική εταιρεία θα διαφέρει από τις άλλες αερογραμμές χαμηλού κόστους, καθώς θα επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. 

zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !