Ξανά μαζί το κινηματογραφικό ζευγάρι που άφησε εποχή

Σχεδόν 50 χρόνια μετά το γλυκό σαν ζαχαρωτό «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που άφησε εποχή επιστρέφει στην οθόνη.

Η Τζέιν Φόντα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς που θα συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις της η ηθοποιός έχει μνημονεύσει τον έρωτα της για τον Μπομπ, όπως της αρέσει να τον αποκαλεί η ίδια.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Μπομπ. Τίποτα δεν έγινε ποτέ ανάμεσά μας, αλλά σίγουρα φιλούσε καταπληκτικά. Ανυπομονούσα για τις σκηνές με τις αγκαλιές στο κρεβάτι. Το μόνο κακό πράγμα στον Μπομπ είναι ότι δεν του άρεσαν οι ερωτικές σκηνές και αυτό πάντα με στεναχωρούσε» είχε πει η βραβευμένη με Oscar γαλαζοαίματη του Χόλιγουντ. 

Σήμερα ενώνουν ξανά την ενήλικη γοητεία τους καθώς το Netflix προχωράει στην μεταφορά του βιβλίου του Κεν Χαρούφ, «Our Souls at Night» όπου και η Φόντα υποδύεται μια χήρα που έχασε τον άντρα της και ο Ρεντφορντ έναν χήρο που έχασε τη γυναίκα του.

Γείτονες οι δυο τους, θα προσπαθήσουν να μοιραστούν το πένθος και την μοναξιά τους όταν εκείνη θα του ζητήσει να κοιμούνται μαζί γιατί δεν αντέχει την μοναξιά από την απώλεια του συζύγου της και θέλει να έχει δίπλα της κάποιον για να μπορεί να του μιλάει την νύχτα.

Η ανθρώπινη ιστορία τους που καταλήγει σε συναισθήματα οικειότητας και αλληλοκατανόησης θα σκηνοθετηθεί από τον Ριτές Μπάτρα («Τhe Lunchbox: Παραδόσεις αγάπης»), ενώ η σεναριογραφική ομάδα αποτελείται από τους Σκοτ Νιουστάντερ και Μάϊκλ Χ. Γουέμπερ που κρύβονται πίσω από τα «500 μέρες με τη Σάμερ», «Ροζ Πάνθηρας 2», «Ονειρεμένο Τώρα» και «The Fault in Our Stars».

Αυτή η συνύπαρξη τους στην οθόνη συνεχίζει μια συμμαχία των δύο που μας χάρισε τα «Ξυπόλητοι Στο Πάρκο» του Νιλ Σάιμον, «Tall Story» (1960), «Η Καταδίωξη» (1966) και βέβαια τον αριστουργηματικό «Ηλεκτρικό Καβαλάρη» (1979).


cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια