Όλο το παρασκήνιο για το κόψιμο...

0
Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει στο entertv.gr:

Το πρόωρο φινάλε του Spata LIVE είχε τελικά και παράπλευρες απώλειες, αφού η παρέα της Κατερίνας Καινούργιου θα μας αποχαιρετήσει οριστικά τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου. Η είδηση αυτή, που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του ALPHA εδώ και δύο εβδομάδες περίπου- κάποια στιγμή τους είχε δοθεί παράταση μέχρι τα τέλη του Μάη-, φυσικά δεν χαροποιεί κανέναν αλλά κάπου εδώ προκύπτει το θέμα της απόδοσης ευθυνών. Έφταιγαν οι παρουσιαστές που δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν πρωταγωνιστές; Τα πάνελ τους που δεν είχαν ονόματα δοκιμασμένα; Οι αρχισυντάκτες που δεν είχαν έμπνευση ή αντανακλαστικά; Τα ίδια τα κανάλια που μπορεί να μην προώθησαν όπως έπρεπε τις εκπομπές ή ενέκριναν concept κουρασμένα;
Στην περίπτωση, ας πούμε, του Ουγγαρέζου και της Συνατσάκη, είχαμε μάθει ότι υπήρχε το εξής δίλημμα: Το Εμπορικό τμήμα ήθελε να συνεχιστεί η εκπομπή αφού έφερνε έσοδα στον σταθμό και γενικότερα ήταν ένα κερδοφόρο προϊόν αφού δεν είχε και μεγάλο κόστος. Το Πρόγραμμα όμως είχε άλλη γνώμη- που προφανώς υπερίσχυσε- αφού η εκπομπή έριχνε τον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης και αυτό είχε αλυσιδωτές συνέπειες. Για να είμαστε βέβαια αντικειμενικοί, τα κανάλια είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και η κρίση στη διαφημιστική αγορά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, αφού, όταν περιορίζονται δραματικά τα έσοδα ή ξοδεύονται χρήματα σε παραγωγές  που δεν αποδίδουν. δεν υπάρχει ρευστό για τις πληρωμές των εκατοντάδων υπαλλήλων- δες τώρα τι συμβαίνει στο Mega που ήταν σαφώς πιο σπάταλο τα προηγούμενα χρόνια.
Στον Alpha τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν- λέγεται πάντως ότι η ίδια έχει ήδη δεχτεί ανεπίσημη κρούση από άλλο κανάλι. Η 30χρονη παρουσιάστρια, μετά το αρχικό "ταρακούνημα" αντιμετωπίζει πλέον την απόφαση του σταθμού με μεγάλη ψυχραιμία αφού τα υψηλόβαθμα στελέχη της έχουν δείξει τη στήριξή τους και δεν τη θεωρούν υπεύθυνη για την αποτυχία της εκπομπής. Εξάλλου είναι φανερό πως η δύναμη της Καινούργιου δεν είναι στο σχόλιο που απαιτούσε το φορμάτ του "Λόγω Tiviς" αλλά στα πιο "γυναικεία" θέματα- μόδα, ομορφιά κλπ- κάτι που φαίνεται και από τις μετρήσεις στα λεγόμενα "ειδικά" κοινά: Η Κατερίνα προσελκύει τις νεαρές γυναίκες τηλεθεάτριες, δηλαδή το βασικό target group των media shops για τη συγκεκριμένη ζώνη. Επειδή, λοιπόν, στον Alpha δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξουν ανακατατάξεις σε πρόσωπα την επόμενη σεζόν, η Καινούργιου φαίνεται πως θα αξιοποιηθεί σε άλλου είδους εκπομπή, σαφώς πιο προσανατολισμένη στις ικανότητές της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !