Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω εγώ προβλήματα με μαρκίζες και ανασφάλειες.

0
Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στις σχέσεις της με τον τηλεοπτικό σταθμό epsilon.
Στο Epsilon φέτος ήρθαν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αννίτα Πάνια και η προσοχή στράφηκε πάνω τους. Αισθάνθηκες παραγκωνισμένη;
Πέρσι -ήταν η δική μου η χρονιά που έφυγα από το star και ήρθα στο Epsilon tv. Φέτος είναι η χρονιά κάποιων άλλων. Εννοείται ότι η προσοχή πρέπει να δοθεί στα νέα πρόσωπα. Δεν έχω εγώ προβλήματα με μαρκίζες και ανασφάλειες. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιάσω μία ωραία εκπομπή με ενδιαφέροντα θέματα και όχι αν η αφίσα της μιας είναι μεγαλύτερη από τη δική μου ή αν το τρέιλερ το δικό μου θα παίζει λιγότερες φορές από της άλλη. Δεν έχω μπακαλόχαρτα και δεν κρατάω σημειώσεις. Εδώ με παρακαλάνε από τον Σεπτέμβριο από το γραφείο Τύπου του σταθμού να φωτογραφηθώ, για να μοιράσουν φωτογραφίες μου σε εφημερίδες και στα περιοδικά για να με προωθήσουν, και δεν το έχω κάνει ακόμα».
Ακόμα και το ότι δεν έχεις κάνει φωτογράφιση χρησιμοποίησαν κάποιοι για να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον σταθμό.
«Αυτό είναι δική μου ευθύνη και όχι του σταθμού, θέλεις λίγο που βαριέμαι τις φωτογραφίσεις; Θέλεις που έπεσα με τα μούτρα στο δελτίο και στην προετοιμασία της εκπομπής; Το έχω αφήσει λίγο πίσω. Η αλήθεια είναι ότι όπως έχετε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια, έχω μειώσει κατά πολύ τις συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα, γιατί αισθάνομαι ότι δεν έχω και τίποτα παραπάνω να πω πέρα από το ου ξεκινάω τότε και η εκπομπή μου λέγεται έτσι. Οπότε παίζω με τα χρονικά περιθώρια φτάνοντας στα όρια!».
Πηγή: ΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !