«Θυσίασαν» την εκδρομή τους για να πληρώσουν τη θεραπεία της καρκινοπαθούς διευθύντριας τους

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ένα σπουδαίο και άκρως συγκινητικό μάθημα ζωής παρέδωσαν μαθητές του Profile Junior-Senior High School στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Τα παιδιά «θυσίασαν» την εκδρομή τους, που περιμέναν όλα αυτά τα χρόνια πως και πως για να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας της διευθύντριας τους, η οποία πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, οι τελειόφοιτοι του σχολείου «μάζευαν» λεφτά εδώ και τέσσερα χρόνια, ώστε όταν τελειώσουν το σχολείο να επισκεφτούν ένα ράντζο στη Νέα Υόρκη. Τα σχέδια τους, ωστόσο, ματαιώθηκαν όταν έμαθαν ότι η διευθύντρια τους, Κάρτνεϊ Γουόρσοου, διεγνώσθη με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου!

Όταν εκείνοι το έμαθαν αποφάσισαν ομόφωνα ότι θα της δώσουν τα λεφτά που έχουν μαζέψει… Πόσα είναι αυτά; Περίπου 8.000 δολάρια.  Έτσι, της είπαν ότι την ήθελαν για μία συνάντηση των τελειόφοιτων. Μόλις έφτασε, όλη η τάξη της ανακοίνωσε ότι είχαν ψηφίσει ομόφωνα να δωρίσουν τα χρήματα για την ιατρική της φροντίδα. Εκείνη συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα από την υπέροχη σκέψη των μαθητών της! 

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δεχτώ βοήθεια και δεν έχω ιδέα τι να σας πω», ανέφερε σε τοπικό σταθμό. «Ο καθένας μας έχει μία σύνδεση μαζί της, έδωσε τόσα πολλά σε εμάς και εμείς θέλαμε απλώς να της δώσουμε κάτι πίσω», είπε ο πρόεδρος των τελειόφοιτων. Εκείνη θα ταξιδέψει σύντομα για τη Νέα Υόρκη, όπου θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία. Πρώτα όμως, όπως λέει, θα γιορτάσει την αποφοίτηση των μαθητών της.

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !