Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει για τον σύντροφό της και δηλώνει έτοιμη για γάμο!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε πρόσφατα για τον σύντροφό τηςΒασίλη Σταθοκωστόπουλο, τη συγκατοίκηση μαζί του και αποκάλυψε αν σκέφτεται να παντρευτεί. 

«Όσο μεγαλώνω, νιώθω ακόμα πιο έτοιμη. Παρ' όλα αυτά, θέλω να το αφήσω στη θέληση του Θεού. Δεν σου κρύβω πως λίγο πριν τα γενέθλιά μου σκεφτόμουν διάφορα για τη ζωή μου, το μέλλον μου και το σύντροφό μου. Η αλήθεια είναι πως την ημέρα των γενεθλίων μου (1η Μαΐου), περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά ήμουν άρρωστη με γρίπη, οπότε τελικά πήγαμε για ένα δείπνο με τον Βασίλη και αγαπημένους μας φίλους» είπε η παρουσιάστρια στο People. 

Η Κατερίνα και ο Βασίλης μόλις ένα μήνα μετά που έκαναν σχέση αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Τι λέει γι'αυτό; «Μπορεί και να το έχω μετανιώσει που συγκατοίκησα από τόσο νωρίς, αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό». 

Ακόμη εξομολογήθηκε τι έχει αλλάξει αυτά τα δύο χρόνια στη σχέση τους. «Κάθε μέρα που περνάει τον αγαπάω πιο πολύ. Ο Βασίλης είναι τα πάντα για μένα και το εννοώ. Μου έχει δώσει τόσα συναισθήματα και είναι ο πιο σημαντικός σύντροφος της ζωής μου. Είναι σημαντικό να κοιμάσαι με τον άνθρωπό σου το βράδυ και να νιώθεις ασφάλεια».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους: «Έχουμε περάσει κρίση, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δίνεις ευκαιρίες. Η σχέση δεν είναι απλό πράγμα. Θέλει προσπάθεια και από τους δύο. Από την άλλη, ως ένα βαθμό, μου αρέσουν οι εντάσεις. Αν βλέπω πως τα πράγματα είναι φλατ, προκαλώ τη ζήλια, την ένταση και τις ακραίες καταστάσεις, διότι μου αρέσει η σχέση μου να έχει πάθος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !