Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζει το ¨Πρωινό ΣουΚου¨!

1
Πολύ ευχαριστημένοι είναι από τον ΑΝΤ1 για τα ποσοστά τηλεθέασης της Μαρίας Μπεκατώρου
τόσο στην πρεμιέρα όσο και στη δεύτερη εκπομπή. Και καλά για τα νούμερα –όντως είναι εντυπωσιακά– αλλά σαν εκπομπή πραγματικά απορώ με το γούστο τους! Τελικά σώθηκε και ο Φαίδωνας Κεφαλέας αλλά και όλοι όσοι –και ήταν πολλοί– πέρασαν από δοκιμαστικό και δεν τους πήραν...

PING Μπορεί το σκηνικό να είναι άκρως εντυπωσιακό –σαν ξαφνικά να υπάρχει ένας άτυπος ανταγωνισμός ανάμεσα στο “σπιτάκι” της Σπυροπούλου κι αυτό της Μπεκατώρου- αλλά δυστυχώς δεν φτάνει ούτε ένα μεγάλο πλατό αλλά ούτε κι ένας γεμάτος καναπές, που φοριέται πολύ τελευταία, για να έρθουν οι τηλεθεατές. Θέλει πολύ δουλειά μπροστά και πίσω από τις κάμερες. PONG Η Μαρία εύχομαι να ξεπεράσει αυτή την εβδομάδα το υπερβολικό άγχος που την “κατάπιε” κυριολεκτικά τις πρώτες μέρες της εκπομπής της και οι συνεργάτες της εύχομαι -κι ελπίζω- να σταματήσουν να μιλάνε ακατάσχετα χωρίς λόγο και νόημα απλώς για να γεμίσουν τον κατά τα άλλα πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο! PING Αυτή τη μανία δε που έχουν στην τηλεόραση να γεμίζουν τους καναπέδες με αγνώστους, που δεν έχουν λόγο και ύπαρξη στο γυαλί, ακόμα και σήμερα αδυνατώ να την καταλάβω. Ειδικά όταν για να καταλάβεις τι λέει κάποιο από τα πρόσωπα αυτά πρέπει ή να ξέρεις Ισπανικά ή να ξεχάσεις και τα Ελληνικά που ξέρεις! Μας έφαγαν οι παρέες, τα παρεάκια και οι φιλίες της τηλεόρασης κι από ουσία τίποτα! PING Όσο για την Σπυροπούλου, δεν θέλω να σας πω πόσο χαμηλά βρέθηκε με την επέλαση της Μπεκατώρου. Πιο χαμηλά από το 6% δεν είχε ούτε με το μαύρο της ΕΡΤ! PONG Βιάζονται να ξαναβγεί στον αέρα η ΕΡΤ... Άλλωστε, είναι και ο μόνος τρόπος -μαζί με τις καθαρίστριες- για να μείνει η κυβέρνηση πιστή στις προγραμματικές της δηλώσεις, γιατί κατά τα άλλα... πρώτη φορά αριστερά

tv-24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμενα μου αρεσει στο κατω κατω τις γραφης εσυ αν δεν γουσταρεις μην το βλεπεις. Ας καθοντε και σε σκαμπο δεν με νοιαζει.Γουστα ειναι αυτα οπως και να το κανουμε.Καλως η κακως το Μαρακι ελαμπε στην κυριολεξια και παρολου που ειχε αγχος τα πηγε περιφημα.Ακομη και η ομαδα της τα πηγε καλα.
    Το σπιτακι τι το ανεφερες ειναι σαν να μην υπαρχει αστο στην υσηχια του καλα κανει οτι κανει,εστρωσε δεν εστρωσε παει δεν παει.Ευχαριστημενος ο Αντεννα διοτι πηρε αρκετα καλα νουμερα που οι δυο τους μαζι με την Καραβου δεν τα εχουν παρει.Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα διαφορετικη απο το σπιτακι και απο καποιες αλλες εκπομπες.
    Μας ταξιδευει,παιζει με τους καλεσμενους παιζει με ολους εχει ωραια θεματα ειναι τσαχπινα εχει χιουμορ,χορευει,τραγουδαει ειναι αστεια ετσι οπως επρεπε να ειναι το Μαρακι.Σε ανεβαζει σε φτιαχνει την ημερα τι αλλο θελεις να κανει δηλαδη?
    Ολα ειναι τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !