Τι θα συμβεί σε τρεις μήνες στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη; Ιδού η απάντηση!

0
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα τη Δευτέρα, 41 ακριβώς ημέρες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Και φυσικά αυτό αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία το Νο1 θέμα συζήτησης στη της εγχώριας show biz.

Η παρουσιάστρια έφερε ανακατατάξεις στα νούμερα τηλεθέασης, μια και το φανατικό της κοινό μετρούσε με ανυπομονησία τον καιρό που θα την έβλεπε ξανά στη μικρή του οθόνη.

Πως θα είναι όμως το μέλλον της; Απάντηση στην ερώτηση αυτή έδωσε ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Στ. Πλουμιστός, ο οποίος είναι ειδικός στο να αναλύει τη στάση του σώματος και τη φωνή των επωνύμων, προβλέποντας όσα θα συμβούν στη ζωή τους σε σύντομο ή μακρινό διάστημα.

«Νιώθει καλά όταν είναι σε προφυλαγμένο περιβάλλον. Γι’ αυτό και επιλέγει αυστηρά τους συνεργάτες της. Έχει κάτι πάνω της που σε “αρπάζει”, σε “κρατάει”. Είναι έντιμη, φαίνεται ότι εμπιστεύεται πάρα πολύ το ένστικτό της. Είναι εξαιρετικά διαισθητική. Εμπιστεύεται πάρα πολύ τη διαίσθησή της. Η στρατηγική επικοινωνία της έχει φέρει τύχη, χρήμα και πλούτο», δήλωσε στον αέρα του Mega με Μία.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Θα συμβεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα την κάνει να αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή της και αυτό θα φέρει αλλαγές στη ζωή της και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο επόμενο τρίμηνο θα συμβεί αυτό».

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !