Η Γραμμέλη κατακεραυνώνει την Γερμανού!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Μέσα από την εφημερίδα "Το Βήμα" έκανε την κριτική της η Αφροδίτη Γραμμέλη, για την φωτογράφηση με μαγιό, της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό Hello. Όπως καταλαβαίνετε η κριτική της...ήταν αυστηρή, όπως πάντα!

«Ξεφυλλίζοντας τα lifestyle περιοδικά της περασμένης εβδομάδας το βλέμμα πέφτει πάνω στις φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού με το μπικίνι της στην παραλία. Το σώμα της, αυτό τουλάχιστον που φαίνεται στις σελίδες του περιοδικού, ξεπερνά σε κάλλος αυτό των «Αγγέλων της Victoria Secret», αν και το μακιγιάζ της παραπέμπει σε «Game of Thrones». Ποιος πραγματικά έχει πάει στην παραλία και έχει συναντήσει γυναίκα η οποία κατευθύνεται στην ξαπλώστρα με μάτι που θυμίζει τον Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»; 

Προφανώς όποιος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της παρουσιάστριας έκανε τη νύχτα μέρα κυριολεκτικά. Φυσικά για μία ακόμη φορά οι τίτλοι που συνοδεύουν τη συνέντευξή της αφορούν την προσωπική της ζωή, τους έρωτές της, πρώην, νυν και επόμενους, με το επίθετο σέξι να τη συνοδεύει φυσικά σε κάθε περιγραφή της. Κρίμα να σπαταλάς την εικόνα σου σε μια επίδειξη επιτηδευμένου κάλλους και σε μια εξομολόγηση περιορισμένου ενδιαφέροντος. Κρίμα ειδικά αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο από το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι στα 50 σου χρόνια μπορείς να ανταγωνιστείς τις 25χρονες με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το κρίμα μάλιστα είναι μεγαλύτερο αν διαθέτεις μυαλό που θα μπορούσε να βάλει κάτω δέκα 25χρονες και δεν το αξιοποιείς αλλά το περιορίζεις σε εξηγήσεις και διευκρινίσεις για χωρισμούς και για ερωτικούς σεισμούς...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !