Γκέι ζευγάρι οι Φιλιππίδης-Μπέζος για νέα σειρά στον Alpha?

1
Πού θα γίνουν ζευγάρι ο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης;

Ζευγάρι στη μικρή οθόνη θα γίνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος.

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προκειμένου να συμπράξουν στην ελληνική βερσιόν μιας κωμωδίας που κάνει πάταγο στη Βρετανία και όχι μόνο, σύμφωνα με την Espresso.

Πρόκειται για το «Vicious» του δικτύου ITV, που επικεντρώνεται στην ιστορία δύο ηλικιωμένων γκέι αντρών, οι οποίοι ζουν μαζί εδώ και περίπου πενήντα χρόνια σε ένα βικτοριανό σπίτι στην περιοχή Covent Garden. Έχοντας πλέον βγει στη σύνταξη, οι δύο σύντροφοι διαθέτουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα, βόλτες με τον σκύλο τους στο βροχερό Λονδίνο, αλλά και γκρίνιες που τους οδηγούν συχνά σε παρεξηγήσεις και καβγάδες.

Στην ελληνική μεταφορά του σίριαλ που μαγειρεύεται αυτή την εποχή δε θα μπορούσαν παρά να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο κορυφαίοι κωμικοί ηθοποιοί της γενιάς τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε αρκετά δυνατά σε τηλεθέαση στην Βρετανία, αλλά γρήγορα έχασε τη δυναμική της. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως προκάλεσε αντιδράσεις σχετικά με την "στερεοτυπική και παλιομοδίτικη" απεικόνιση του γκέι ζευγαριού, η οποία δεν συμβαδίζει με την εποχή που διανύουμε. Το αντίθετο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει σε σειρές όπως η Μοντέρνα Οικογένεια (Modern Family) και η Εθνική Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !