Ο Τζόνι Ντεπ... έστησε τους Πειρατές της Καραϊβικής

0
 Στο... λιμάνι μπαίνουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής» μετά τοντραυματισμό του Τζόνι Ντεπ, που αρχικά «πάγωσε» και πλέον διέκοψε για τα καλά τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας της σειράς.
Περίπου 400 τεχνικοί και μέλη της παραγωγής, περίμεναν στις θέσεις τους στην Αυστραλία την επιστροφή του μεγάλου σταρ της ταινίας, ενώ η παραγωγή συνεχιζόταν κανονικά, όμως από τις αρχές της εβδομάδας ενημερώθηκαν ότι τα γυρίσματαδιακόπτονται εντελώς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες -και βλέπουμε...
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ τραυματίστηκε στο χέρι στις αρχές του μήνα και επέστρεψε στο Λος Αντζελες για να χειρουργηθεί. Λεπτομέρειες για τα αίτια που προκάλεσαν τον τραυματισμό του δεν έγιναν γνωστές. Το βέβαιο είναι πως δεν τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας, όπως επιβεβαιώνουν οι συντελεστές της -επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι τραυματίστηκε σε αγώνες go-cart.
Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σήμερα 51χρονος σταρ με το αλκοόλ είναι ο λόγος και του τραυματισμού αλλά και της καθυστέρησης της επιστροφής του στην Κουίνσλαντ. Σύμφωνα με ένα σενάριο, ο ηθοποιός βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης, Εκπρόσωπος της Disney, πάντως, υπογράμμισε ότι η καθυστέρηση στην εξέλιξη της ταινίας θα είναι μικρή.



Thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !