Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω κάνει μπότοξ αλλά δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα»

0
Έχει συνεχή παρουσία στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, εκτός από παρουσιάστρια, είναι και μία γυναίκα η οποία ασχολείται πολύ με την περιποίηση και την ομορφιά, και τις συμβουλές της, της μοιράζεται μέσα από το site της με το κοινό της.
Αν είχε τη δυνατότητα, θα άλλαζε κάτι στον εαυτό της; «Τα νεύρα μου! (Γελάει). Προς το παρόν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω κάτι. Αν αισθανθώ την ανάγκη, θα το σκεφτώ τότε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει ωραία αποτελέσματα σε κυρίες που δοκίμασαν να κάνουν λίφτινγκ, γιατί αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά τους. Δε θέλω να αλλοιωθώ. Μου αρέσω, έτσι όπως είμαι και δεν θα με ενοχλήσει αν σε μερικά χρόνια θα φαίνομαι μεγαλύτερη. Η μητέρα μου είναι μία καλλονή και δεν έχει κάνει ούτε μπότοξ, ούτε τίποτα!», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχτηκε επίσης ότι έχει κάνει μπότοξ: «Ναι, πριν από ενάμισι χρόνο, αλλά δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα! Τι να το κάνεις το μπότοξ, αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μετά; Αν δω αργότερα ότι το πρόσωπό μου έχει κρεμάσει, μπορεί να επιχειρήσω να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αναίμακτο που δεν απαιτεί νάρκωση. Βλέπω στο internet καμιά φορά κάτι καινούριες μεθόδους που ματώνει όλο το πρόσωπο, σαν να ήταν σε πεδίο μάχης, και τρομάζω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !