TOP TV: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς "10η Εντολή" παίρνει 10 με τόνο!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
6

Πρώτη δημοσίευση: 4/2/2015, 16:00

Η επιστροφή της σειράς "10η Εντολή" είναι πια γεγονός. Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 23:00 στον Alpha,  το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ΝΕΟ επεισόδιο της σειράς που έφησε εποχή και κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της AGB... να "χτυπήσουν" κόκκινο! Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.

Σήμερα, δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα και ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι το 1ο επεισόδιο του 4ου κύκλου της σειράς, σε μια ειδική προβολή στα Village Cinemas στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς για να πάρει μια πρώτη γεύση της σειράς που επιστρέφει στον Alpha μετά από 10 χρόνια.

Το tvnea.com φυσικά ήταν εκεί! Το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε σήμερα είχε τίτλο "Σιωπή" και αφορούσε στην ιστορία της Μαρίας και άλλων τριών, σχεδόν ανήλικων κοριτσιών, που είναι μετανάστριες θύματα του "trafficking" και του παράνομου δουλεμπορίου. Μια ιστορία δυνατή και συνάμα συγκινητική. Οι σκηνές του επεισοδίου πολλές φορές είναι τόσο σκληρές που σε κάνουν να θυμώνεις με την κατάσταση που βλέπεις, σε κάνουν να κλείσεις τα μάτια... με λίγα λόγια μπαίνεις στο "κλίμα" της σειράς κατευθείαν. Οι ερμηνείες των ηθοποιών εξαιρετικές! Ειδικά της πρωταγωνίστριας Λένας Παπαληγούρα! Στο επεισόδιο πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Θεώνη), Λένα Παπαληγούρα (Μαρία), Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ), Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας).

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και του σεναρίου (της πρώτης ιστορίας) ο εξαιρετικός Πάνος Κοκκινόπουλος. Νομίζω ότι το όνομά του τα λέει όλα. Οι θαυμαστές της σειράς ξέρουν τί θα δουν και οι υπόλοιποι θα τους εκπλήξει αυτό που θα δουν. Και αυτό γιατί σεναριακά σε κρατάει σε αγωνία από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος, δεν κάνει "κοιλιά" πουθενά και σκηνοθετικά το σενάριο είναι δωσμένο τόσο ωμά... όσο και η ζωή μας. Όσο η καθημερινότητά μας. Δεν θύμιζε σε τίποτα επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς... αλλά ταινία μικρού μήκους! Άρτιο από κάθε άποψη!

Ο Alpha φέτος, όπως έχω ξαναπεί, έχει δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα για όλα τα γούστα σε όλες τις "ζώνες". Και αυτή η σειρά είναι κάτι που έλειπε! Μια ελληνική σειρά με στοιχεία θρίλερ που έχει ταυτόχρονα κοινωνικές διαστάσεις. Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο, καταλαβαίνω ότι η "Δέκατη Εντολή" θα μας απασχολήσει πολύ. Προσωπικά της βάζω 10 με τόνο!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση:








Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πλάκα κάνεις τώρα.... Ααααααχ! Εγώ γιατί δεν ήμουν εκεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό! Έπρεπε βρε perastike να περάσεις μια βόλτα! χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε! Αλλά είναι και ωραίο να έχω αναμονή και να μετράω τις μέρες αντίστροφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν λες ακραίες σκηνές που σε έκαναν να...κλείνεις τα μάτια; Εννοείς αίμα, βία, σεξ; Και όταν λες αγωνία; Μη μου πεις ότι είναι σαν μερικά επεισόδια που γίνεται η τεράστια ανατροπή της ιστορίας στο φιναλε και μένεις κάγκελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο αναφορά στις "ακραίες στιγμές" ακριβώς αυτό εννοώ. Πολύ αίμα, σέξ, βία... ωμά και χωρίς περιτύλιγμα. Ανατροπή της ιστορίας, τουλάχιστον σε αυτό το επεισόδιο, δεν υπήρχε! Ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί, είναι αναμενόμενο. Αλλά το "ταξίδι" για το τέλος... έχει αρκετή αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέγας Κοκκινόπουλος... Αναμονή! Ελπίζω να μην κάνει παράσιτα το ΕΣΡ μονάχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !