Ποια μέρα ακριβώς κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή?

0
Προσπαθούν οι άνθρωποι στο Mega  να κάνουν ό,τι μπορούν με όσα μέσα διαθέτουν και ας είναι
καιροί δύσκολοι και οικονομικά στριμωγμένοι. Έτσι, όπως είχαμε προαναφέρει, παρά τα ψιλοεμπόδια, τόσο το show του Μάρκου Σεφερλή, όσο και το τηλεπαιχνίδι της Ζέτας Μακρυπούλια πήραν το πράσινο φως για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Τα νεότερα που σας έχω είναι ότι το show του Μάρκου - One Mark Show θα λέγεται όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής - θα είναι τετράωρης διάρκειας και αν όλα πάνε καλά, η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 21:15  Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το show του Μάρκου απέναντι από το The Voice, τελικά επικράτησαν οι πιο εχέφρονες και αποφασίστηκε να προβάλλεται κάθε Παρασκευή. Μάλιστα εδώ και κάποιες εβδομάδες, στη ζώνη αυτή, προβάλλονταν οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου, ώστε το κοινό να τον… συνηθίσει σε αυτή τη μέρα και ώρα.

Το τρέιλερ έχει ήδη γυριστεί και είναι πλέον στη διαδικασία του μοντάζ και σε αυτό ο Μάρκος Σεφερλής καταφεύγει στις αγαπημένες του μεταμφιέσεις, ανάμεσά τους και αυτή σε γυναίκα. «Η ριζική αποτρίχωση ήταν το σημείο που με ταλαιπώρησε όσο τίποτα άλλο» είπε ο Μάρκος, καταλήγοντας με χιούμορ «Ήταν επώδυνη διαδικασία γιατί είχαμε μια μηχανή κουρέματος και αρχίζαμε και κόβαμε όπου βλέπαμε τρίχα»!

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !