Φαίη Μαυραγάνη: ΄΄Δεν με απασχολούν τα νούμερα΄΄

Unknown
0
Σ' ένα κανάλι που ακόμα δεν έχει γίνει σταθερή συνήθεια στο τηλεοπτικό κοντρόλ, η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις. Ποια είναι τα συναισθήματα;
«Πραγματικά, είναι ένας διαρκής αγώνας που δίνουμε με την ομάδα μου. Χαιρόμαστε όταν πάμε καλά, διότι παλεύουμε απέναντι σε εκπομπές που έχουν γίνει συνήθεια και έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών χρόνια τώρα. Δε σας κρύβω ότι έχω μέσα μου μεγάλη χαρά όταν αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται» τόνισε στο Hello.
 -Γενικότερα, τα νούμερα τηλεθέασης σας απασχολούν ή ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δε δίνουν σημασία;
 «Δυστυχώς, με απασχολούν, καθώς, καλώς ή κακώς, αποτελούν δείκτη ώστε να κριθεί ένα τηλεοπτικό προϊόν επιτυχημένο ή αποτυχημένο. Με επηρεάζουν και με βάζουν στη λογική να δω τι πρέπει ν' αλλάξουμε, να διορθώσουμε, να βελτιώσουμε.»
 -Η τηλεοπτική σας εμπειρία τι σας έχει δείξει ότι θέλει να βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση και τι απεχθάνεται;
 «Έχει κυριαρχήσει η λογική ότι ο κόσμος θέλει εύκολα θέματα, εύπεπτα, που δε θα τον προβληματίζουν, που θα αγγίζουν και λίγο το κουτσομπολιό και το κίτρινο. Εγώ αυτά δεν τα συμπαθώ και δεν τα παρακολουθώ. Επίσης, δε μου αρέσει αυτή η ομαδοποίηση, ότι όλος ο κόσμος θέλει αυτό. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τηλεθεατές, με άλλα ενδιαφέροντα και άλλη παιδεία, και, ως εκ τούτου, δεν μπορείς ποτέ να καλύψεις τις ανάγκες όλων. Να σας πω, πάντως, ότι πολλές φορές έχω δει να σπάει ο μύθος ότι ο τηλεθεατής απεχθάνεται τα δύσκολα θέματα, καθώς υπάρχουν πε-ριπτοίσεις που δύσκολα θέματα, όπως, για παράδειγμα, ο επιστήμονας του Cern, που μας εξήγησε τι είναι το «σωματίδιο του θεού», πήγαν πολύ καλά.» 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !