Βασίλης Καρράς: ΄΄Η δουλειά ενός καλλιτέχνη δεν πληρώνεται με τίποτα΄΄

Unknown
0
Ο Βασίλης Καρράς συγκινείται κάθε φορά που τον αποθεώνουν στη σκηνή. Έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας δεν τον εντυπωσιάζει πια;
«Δεν συνηθίζεται η αγάπη του κόσμου όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάποιες φορές σε κάνει με τον τρόπο του να το θέλεις και εσύ το χειροκρότημα, να το περιμένεις» τόνισε στο Εγώ.
-Αν μια μέρα όμως ο κόσμος δεν είναι στα καλύτερα του, αυτό δεν «μπλοκάρει» και εσάς;
«Καμιά φορά συμβαίνει και αυτό, που όμως έχει επίσης την ομορφιά του, γιατί σε προκαλεί να δώσεις ακόμα περισσότερα για να κερδίσεις το κοινό. Πασχίζεις, αγωνίζεσαι για αυτό. Ο καλλιτέχνης «ξοδεύει» πολλά, άσχετα από το τι εισπράττει, που μπορεί να είναι επίσης πολλά, όπως χρήματα και αγάπη. Αν και η δουλειά ενός καλλιτέχνη δεν πληρώνεται με τίποτα.»
-Δεν σας έχει κουράσει η νύχτα;
«Μπορεί να είναι σκληρή, αλλά είναι τρόπος ζωής για μένα. Και έπειτα από 40 χρόνια, μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος; Η νύχτα βέβαια έχει αλλάξει. Σαν να περάσαμε από το «σκυλάδικο»... στο ιατρείο. Γίναμε πιο πολιτισμένοι. Και η νεολαία πια διασκεδάζει διαφορετικά.»
 -Έχετε κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα σας και αυτό θα σας επέτρεπε να δουλεύετε με πιο χαλαρούς ρυθμούς, κάτι όμως που εσείς δεν κάνετε. Γιατί;
«Ο τραγουδιστής αποσύρεται, πεθαίνει καλλιτεχνικά, όταν το αποφασίσει μόνος του, γιατί μέχρι τότε η ίδια η δουλειά δεν τον αφήνει. Είναι μεγάλο το μικρόβιο, δεν σκοτώνεται. Αν έχετε προσέξει, στο παρελθόν όλοι οι μεγάλοι τραγουδιστές πέθαιναν τραγουδώντας.» 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !