Είναι έγκυος η Ελενα Παπαρίζου; Πόσο άλλαξε το σώμα της

3
Το σώμα της Έλενας Παπαρίζου και τα επιπλέον κιλά της το τελευταίο διάστημα έχει γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο και τα social media. Οι εικόνες της που φτάνουν στην Ελλάδα μέσω Facebook και Twitter έχουν κάνει κάποιους να σχολιάζουν εξαιρετικά υπερβολικά και αρνητικά. 
Η Έλενα Παπαρίζου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία είναι γεγονός ότι έχει αλλάξει. Το γιατί, όμως, δε βρίσκει απάντηση από την ίδια που δεν δίνει καμία σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται. Από την άλλη η Έλενα Παπαρίζου έχει πάρει ήδη μία φορά δημόσια θέση για το θέμα των κιλών, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στον ρατσισμό.
Το περιοδικό You σε δημοσίευμα του ισχυρίζεται ότι ο λόγος που η Έλενα Παπαρίζου έχει αλλάξει και βαρύνει, δεν είναι άλλος από το ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Αν πραγματικά ισχύει η είδηση, τότε η Έλενα Παπαρίζου ζει το όνειρό της, αφού έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι η ώρα να κάνει τη δική της οικογένεια αποκτώντας παιδιά με τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το θεωρώ εξαιρετικά ρηχό και τραγικό το γεγονός ότι τόσος κόσμος ασχολείται με τα κιλά της Παπαρίζου, αλλά και της κάθε Παπαρίζου. Θα νόμιζε κανείς ότι εν έτει 2014 κάποιος θα κρινόταν για τη δουλειά του, τις πράξεις και τα λόγια του και όχι για την εξωτερική εμφάνιση. Παρόλα αυτά κάθε εβδομάδα σκάει ένα νέο δημοσίευμα που αναφέρει πόσο πολύ έχει παραμελήσει τη σιλουέτα της η Έλενα Παπαρίζου και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες. Με κάνουν και ντρέπομαι τέτοια δημοσιεύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτέρη γιατί να αποτελεί εξαίρεση η Παπαριζου; Έχει γίνει πολλές φορές και για άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορμή ήταν η Παπαρίζου. Γενικά το θεωρώ πολύ λάθος όλο αυτό και γίνεται μόνο με τις γυναίκες! Αν παρατηρήσεις κανείς δεν ασχολείται με τα παραπάνω κιλά των ανδρών. Αλλά οι γυναίκες πρέπει να έχουν πάντα την τέλεια σιλουέτα και άμα δούμε παραπάνω κιλό ή θα το ρίξουμε σε εγκυμοσύνη ή θα κράξουμε. Κι αυτό συμβαίνει κυρίως στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό πολλές μεγάλες καλλιτέχνιδες έχουν παραπανίσια κιλά και δεν έχει κανείς παράπονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !