M. Κορινθίου: "Όσες πόρτες μου έχει ανοίξει η ομορφιά, τόσες μου έχει κλείσει"

Λευτέρης Προβιάς
0
Για την ταμπέλα την όμορφης γυναίκας που της έχουν βάλει κατά πόσο αυτό την έχει επηρεάσει θετικά και αρνητικά στην καριέρα της μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Face2Face αυτής της εβδομάδας μεταξύ άλλων θεμάτων!

-Πολλοί συχνά σας αποκαλούν "Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας". Νιώθετε ότι σας έχουν στοχοποιήσει λόγω της εξωτερικής σας εμφάνισης;
-"Από τη μία πλευρά, είναι πολύ ωραίο και τιμητικό για μια γυναίκα να την θεωρούν θελκτική και ερωτική. Απ'την άλλη, όμως, είναι μια ταμπέλα και αυτό με κρατάει στάσιμη στην υποκριτική. Από εμένα εξαρτάται, ωστόσο, σε τι θα πω ναι, σε τι θα πω όχι και τι ισορροπία θα δημιουργήσω. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση παίζω τον ρόλο της μοιραίας γυναίκας που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Στο θέατρο έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι άλλο και να φέρω την ισορροπία υποκριτικά. Η αλήθεια είναι ότι δε μου δίνονται πολλές ευκαιρίες να δείξω κάτι διαφορετικό, γιατί όντως με έχουν ταυτίσει με την εξωτερική μου εικόνα και ίσως θεωρούν ότι μόνο αυτό μπορώ να κάνω. Στη σειρά "Ράφι" είχα κάνει κάποια στιγμή ένα πέρασμα όπου υποδυόμουν τη θεούσα, αλλά συνήθως με θέλουν για τη μοιραία."

-Τελικά η ομορφιά είναι ευχή ή κατάρα;
-"Νομίζω ότι είναι ευχή αλλά πρέπει να ξέρεις πως να τη διαχειριστείς και να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Είναι δύναμη η ομορφιά αλλά χρειάζεται να έχεις και μέσα σου δύναμη γιατί όντως πολλές φορές κλείνουν οι πόρτες μόνο από αυτό. Είναι σκληρός ο χώρος του θεάτρου, δεν χαρίζονται οι άνθρωποί του όσον αφορά την υποκριτική. Αν έχεις αυτό το όπλο της ομορφιάς και τους δείξεις και κάτι άλλο είσαι μεγάλη δύναμη. Από εσένα εξαρτάται... Όσες πόρτες μου έχει ανοίξει η ομορφιά, τόσες μου έχει κλείσει. Είναι κατάρα άμα δεν ξέρεις πως να τη διαχειριστείς."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !