Μαρία Ηλιάκη: Οι εκπομπές δεν πάνε πάντα σούπερ απ'την πρώτη στιγμή

0
Λίγη ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Dancing With The Stars, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή  της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη , τόσο για τη συμμετοχή της σε αυτό αλλά και για τη νέα της εκπομπή.

«Θέλω να σας πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία. Γελάμε πάρα πολύ, είναι ωραία η ατμόσφαιρα και το κλίμα. Στο χορό δυσκολεύομαι λίγο αλλά είναι πολύ μαγικό γιατί ξεκινάς με μια άχαρη χορογραφία, ένα άγνωστο τραγούδι που δεν έχεις χορέψει και τελικά στήνεις μια ιστορία, μια χορογραφία και στο τέλος την παρουσιάζεις», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχετικά με το σόου στο οποίο θα συμμετάσχει τη φετινή σεζον.

Όσο για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης; «Είναι μια δημιουργική χρονιά αυτή. Είναι μια εκπομπή σε ένα πιο "ενημερωτικό" κανάλι. Πρέπει να συνηθίσει το κοινό να γυρνάει στον συγκεκριμένο σταθμό για να δει μια ψυχαγωγική εκπομπή. Οι εκπομπές δεν πάνε πάντα σούπερ απ'την πρώτη στιγμή, τα πράγματα χτίζονται και είναι ακόμα νωρίς», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !