Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον στο True Detective

0
Οι Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον θα είναι το επόμενο δίδυμο πρωταγωνιστών του True detective, στον δεύτερο κύκλο της σειράς που κατά την πρώτη προβολή της έκλεψε τις εντυπώσεις. Στην πρώτη σεζόν του True detective, ο -εκπληκτικός- Μάθιου ΜακΚόναχι και ο εξίσου καλός -αλλά με λιγότερο αβανταδόρικο ρόλο- Γούντι Χάρελσον, ύψωσαν ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων του τηλεοπτικού κοινού.
Το HBO ανακοίνωσε τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τους δύο κεντρικούς ήρωες, όπως και την περιγραφή των χαρακτήρων που θα παίξουν. Ο Φάρελ -ο οποίος αποκάλυψε ο ίδιος ότι είναι ο εκλεκτός σε συνέντευξή του- θα υποδυθεί τον Ρέι Βέλκορο, έναν ντετέκτιβ διχασμένο μεταξύ αρετής και διαφθοράς και ο Βον τον Φρανκ Σέιμον, έναν πρώην κακοποιό νυν επιχειρηματία, που κινδυνεύει να χάσει την αυτοκρατορία του μετά την δολοφονία του συνεταίρου του.
Η αναζήτηση για τον πρώτο γυναικείο ρόλο συνεχίζεται. Ως φαβορί εμφανίζεται η Ρέiτσελ Μακ Ανταμς, ενώ μια από τις τελευταίες προσθήκες στη λίστα των υποψήφιων (Ροζάριο Ντόσον, Κέλι Ρίλι, Τζέσικα Μπέιλ, Αμπiγκέιλ Σπένσερ, Ούνα Τσάπλιν, Τζέιμι Αλεξάντερ, Μπριτ Μάρλινγκ) είναι αυτή της Κίρα Νάιτλι.



thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !