Ζέτα Μακρυπούλια -Γιώργος Κιμούλης , για ποιόν λόγο αναβάλετε η συνεργασία τους;

0
Μία από τις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα «ανέβαζε» φέτος ο Γιώργος Κιμούλης με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Ωστόσο τα σχέδια φαίνεται ότι ανατράπηκαν, καθώς το μιούζικαλ δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη στο mediasoup, ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι ότι η Live2 είχε ήδη την παραγωγή δύο ισχυρών μιούζικαλ, της επανάληψης του Άννυ με νέα διανομή και την πολυπρόσωπη Μελωδίας της ευτυχίας στο Παλλάς. Γι’ αυτό το λόγο, ήταν δυσβάσταχτη μια τρίτη, απαιτητικότατη και δαπανηρότατη παραγωγή η οποία θα έπρεπε να ανέβει για δύο μόνο μήνες, δηλαδή τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γιώργος Κιμούλης είχει κλείσει ήδη κάτι ισχυρό τους προηγούμενους μήνες και έτσι έγινε μια συζήτηση προκειμένου να μεταθέσουν την πρεμιέρα της υποσχόμενης δουλειάς για τον χειμώνα 2015-16.
Τον περασμένο Ιούνιο, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μιλήσει στο περιοδικό Hello για την μελλοντική συνεργασία της με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, δηλώνοντας χαρακτηριστικία: «Είναι αλήθεια και ανυπομονώ για τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Για μένα αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στο θέατρο διότι θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων, συναδέλφων και κοινού, με το ταλέντο και τις δυνατότητές του. Το ωραίο, όμως, με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν επαναπαύεται μόνο στο πλούσιο ταλέντο του, αλλά ενημερώνεται συνεχώς και βαδίζει παράλληλα με την εποχή μας. Είναι πολύ σημαντικό να μην μένει κάποιο μόνο σε αυτά που ήξερε. Αλλά να μπορεί να εγκαταλείπει πολλές συνήθειες του παρελθόντος, ακόμα κι αν αυτό έχει κάποιο προσωπικό κόστος, για να συμβαδίσει με την εποχή του. Και στο τέλος να βρίσκει τον τρόπο να δημιουργεί, σε μια περίοδο γενικότερης ισοπέδωσης. Είμαι σίγουρη ότι έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη συνεργασία».


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !