The mind trap : Το απόλυτο παιχνίδι απόδρασης με εσένα πρωταγωνιστή!

0
Αν είσαι φανατικός με τις σειρές τύπου CSI, αν κάθε φορά που τις βλέπεις  αναρωτιέσαι αν εσυ θα μπορούσες να κατεφέρεις να βρείς όλα τα στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην λύση και την αποδράση απο το δωμάτιο , τότε για σένα υπάρχει το The Mind trap.

Στην καρδία της Θεσσαλονίκης έχει στηθέι ένας χώρος με το πίο ενδιαφέρον διαδραστικό παιχνίδι που πραγματικά θα σας συναρπάσει. Τι είναι όμως το The Mind trap; Για εκείνους που ακόμη δεν το γνωρίζουν και για εκείνους που το σκέφτονται θα σας τα πω όλα . Ή μάλλον όσα μπορώ να σας αποκαλύψω. 


Το μόνο που έχεις να κάνεις εσυ είναι να πάρεις την παρέα σου , μέχρι 5 άτομα, την καλή σου διάθεση και να κλείσεις θέση για ένα απο τα δωμάτια . Στόχος του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να αποδράσεις απο το δωμάτιο σε 60 λεπτά. Θα πρέπει να λύσεις τους γρίφους να ανοίξεις τις κλειδαριές και να βρείς όλα τα στοιχεία για να καταφέρεις να βγεις απο το δωμάτιο.

Απο προσωπική εμπειρία , μιας και χθές μπήκα σε ένα απο αυτά, να σας πω ότι πραγματικά αξίζει να το επισκεφθείτε. Όσο ο χρόνος κυλάει μέσα στο δωμάτιο τόσο η αδρεναλίνη και η ένταση ανεβαίνουν και σε κάνουν να ανακαλύπτεις ποιά είναι τα όρια σου και πόσο παρατηρητικός εισαι.


Ο μόνος σου "εχθρός" είναι ο χρόνος και ο μόνος σου "φίλος" το μυαλό σου. Η ομάδα μου κι εγω καταφέραμε να αποδράσουμε απο το δωμάτιο του ψυχιατρίου σε κάτι λιγότερο απο 59 λεπτα! κι όπως μας ενημέρωσαν ανήκουμε στο 30% των παικτών που τα έπαιξαν. 

Γι αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο , κάνε τώρα την κράτηση σου για να απολαύσεις κι έσυ αυτην την μοναδική εμπειρία! Περισσότερες λεπτομέριες θα βρείς στο themindtrap.gr. Αξίζει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !