Θα δούμε τον Άρη Πλασκασοβίτη στη Eurovision;

Λευτέρης Προβιάς
0
Ο Άρης Πλασκασοβίτης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας στήλης του Tvnea, Face2Face. Σε μία ειλικρινή συνέντευξη στο Λευτέρη Προβιά, ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision και το ενδεχόμενο συμμετοχής του!

-Τα τελευταία χρόνια, οι εκπρόσωποί μας στη Eurovision είναι πολύ συχνά άτομα που γνωρίσαμε μέσα από μουσικά talent shows. Θα πηγαίνατε εσείς στη Eurovision;
-"Είναι όνειρο το να πάω στη Eurovision. Αν το ότι ήμουν στο Greek Idol μου δίνει προβάδισμα για να πάω να το λέω παντού ότι βγήκα από αυτό. Θα ήθελα πολύ να πάω με ένα dance κομμάτι, να χορέψω... Με βάση αυτά που μου έλεγε η Ελευθερία Ελευθερίου και η κυρία Μαρινέλλα είναι φοβερή εμπειρία. Εκεί πιστεύω πως θα νιώσω περισσότερο ψώνιο από τώρα. Στο Greek Idol σκεφτόμουν ότι είμαι ο Σάκης Ρουβάς και ότι με βλέπει όλη η Ελλάδα, με γουστάρει και με περιμένει σαν τρελή να βγω να τραγουδήσω και να χορέψω. Στη Eurovision θα σκεφτώ πως όλοι αυτοί με ξέρουν και πως θα είναι η μοναδική ευκαιρία να κάνω μια συναυλία με χιλιάδες κόσμο κάτω και εκατομμύρια να με βλέπουν από την τηλεόραση! Θα νιώσω Justin Timberlake! (γέλια) Θέλω πολύ να πάω με ένα καλό τραγούδι."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !