Με αέρα πρωταγωνίστριας... η Αλέκα Καμηλά!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

"Όλα παίζουν" στον ALPHA! Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή τύπου "Δέστε τους!" στο κανάλι με τους Αλέκα Καμηλά, Μπέτυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Λιανό. Το πρόγραμμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αλέκας Καμηλά που παραχώρησε συνέντευξη στο "TV Έθνος", δεν θα είναι μια εκπομπή πρωτότυπη και καινούρια, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ κέφι! Με λίγα λόγια... μία από τα ίδια!

Η Αλέκα Καμηλά, ανάμεσα σε άλλα, είπε στην συνέντευξή της ότι αν και είχε "χαθεί" από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, δεν την πείραξε καθόλου και δεν της έλειψε. Όμως μια μέρα αποφάσισε ότι θέλει να γίνει "εργαζόμενη μητέρα" έτσι πήρε την φίλη της της Μπέτυ Μαγγίρα και παρουσίασαν μια ιδέα στον ALPHA για να κάνουν μαζί μια εκπομπή. Έτσι αποφάσισε το κανάλι ότι πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα της εκπομπής με τον Γιώργο Λιανό και την Κατερίνα Καινούργιου.

Ακόμα επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να συζητάει με το MEGA για να συμμετέχει στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή! "Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν είχαμε προχωρήσει πολύ. Επέλεξα την πρόταση του ALPHA ίσως γιατί με βολεύουν καλύτερα οι ώρες(γέλια). Όπως σου είπα, αισθάνομαι ασφαλής με την Μπέττυ και να σου πω την αλήθεια, δεν αντιμετώπισα και κανένα τρομερό δίλημμα. Αποφάσισα αυτό γιατί έτσι αισθάνθηκα καλύτερα" είπε χαρακτηριστικά η Αλέκα.

Στην συνέντευξη δεν αναφέρθηκε, ούτε μια στιγμή, το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Λιανού! Αν τη δούμε και σε θέση κεντρικής παρουσιάστριας... περιμένω να δω την αντίδραση της Κατερίνας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !