Η Ελεονώρα Μελέτη, η βουλευτής με το καυτό ντεκολτέ και μια δικαστική διαμάχη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Το «καυτό» ντεκολτέ που έχει απασχολήσει το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες ανήκει στην βουλευτή Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη... η οποία αναστάτωσε το Κοινοβούλιο! Όμως η συγκεκριμένη κυρία έχει αναστατώσει και άλλους στο παρελθόν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Η βουλευτής Χίου στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτρια της εταιρίας «Mastic Spa», της οποίας κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Εκείνο το διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Mastic Spa», ήταν ο πρώην σύζυγος της βουλευτίνας, Γιώργος Σόδης, ενώ η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, ήταν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη είδε πως η εταιρία αδυνατούσε να την πληρώσει. Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια, όπου της επιδίκασαν το ποσό των 49.500 ευρώ, τα οποία όμως δεν έλαβε ποτέ. Όταν η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε πως η «Mastic Spa» προχωρά σε εκκαθάριση, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, για δόλια πτώχευση. 

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας (η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της),διαβεβαίωναν τότε πως θέλουν να αποδώσουν τα οφειλόμενα, όμως η οικονομική δυσπραγία δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια. Μικρός που είναι ο κόσμος... τελικά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !