Ticker

10/recent/ticker-posts

Διαμάντια 25000 αγόρασε η Μενεγάκη στη Μύκονο!

Η κάμερα του Nassos Blog ήταν χθες στη Μύκονο όπου διακριτικά κάλυψε την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα καλντερίμια στα Ματογιάννια.
Τα «κορίτσια» δεν άντεξαν και με περισσή συστολή πέρασαν την πόρτα γνωστού κοσμηματοπωλείου. Εκεί  λοιπόν η Ελένη είδε κομμάτια που δεν είχε δεί ξανά στο παρελθόν και εντυπωσιάστηκε. Βλέπετε έχει επαφή από μικρή με πανάκριβα κοσμήματα.
Για όσους δεν γνωρίζουν  ο Αύγουστος είναι μήνας που το νησί και οι κοσμηματοπώλες προμηθεύονται σπάνια  κοσμήματα μεγάλης αξίας. Κι αυτό διότι πωλούν ακριβά σε ξένους rich and Famous που φτάνουν στο νησί για διακοπές.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μας πώς η παρουσιάστρια χρησιμοποιώντας την κάρτα της αγόρασε βραχιόλια με διαμάντια αξίας περίπου 25.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com