Νέα παραίτηση-ΒΟΜΒΑ από το Russia Today: «Μεταδίδουμε τα ψέματα του Πούτιν»!

0
Την παραίτησή της υπέβαλε η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης Russia Today Σάρα Φερθ, η οποία κατήγγειλε τον τρόπο κάλυψης της κατάρρηψης του Boeing777 στην Ουκρανία
«Παραιτήθηκα από το RT σήμερα. Σέβομαι βαθιά πολλούς ανθρώπους στην (δημοσιογραφική) ομάδα, όμως σέβομαι και την αλήθεια», έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η δημοσιογράφος που εργαζόταν ως ανταποκρίτρια στο Λονδίνο.
Μάλιστα, νωρίτερα η Φερθ είχε πάρει μέρος σε συζήτηση στο Twitter, όπου τηλεθεατές κατηγορούσαν το κανάλι για την κάλυψη της είδησης.
Συγκεκριμένα χρήστης κατηγόρησε πρώην- πλέον- συνάδελφο της Φερθ, την Πόλι Μπόικο, «χρηματίζεται για να μεταδίδει τα ψεύδη του Πούτιν» για τη συντριβή του αεροσκάφους. Όταν η Μπόικο τον ρώτησε «Τι μεταδίδω;», η απάντηση ήρθε από την Φερθ. «Ψεύδη. Ουσιαστικά δουλεύουμε για τον Πούτιν. Καθημερινά μας ζητούν εάν δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τελείως την αλήθεια, τουλάχιστον να την παραποιήσουμε».
Ωστόσο, αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Είχε προηγηθεί το Μάρτιο η Λιζ Γουόλ, η οποία είχε παραιτηθεί σε ζωντανή μετάδοση, διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο κάλυψης της κρίσης στην Ουκρανία.
Μετά από τη νέα παραίτηση, το Russia Today απάντησε ουσιαστικά στην Φερθ ότι αντιλαμβάνονται διαφορετικά την αλήθεια.
«Σε αντίθεση με άλλα μέσα ενημέρωσης, δεν εξάγαμε συμπεράσματα προτού ακόμη να ξεκινήσει η επίσημη έρευνα. Η Σάρα δήλωσε ότι επιλέγει την αλήθεια. Προφανώς, δεν έχουμε τον ίδιο ορισμό για την αλήθεια», τόνισε το κανάλι σε μήνυμα που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο


star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !