Ticker

10/recent/ticker-posts

Το τέλος της λογικής στον ΣΚΑΙ!

Δεν είναι μόνο ετερόκλητο, αλλά τείνει να χαρακτηριστεί έως και αλλόκοτο το μείγμα προσώπων που φέρεται να συζητά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ προκειμένου να αναλάβει εκπομπή στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Έτσι, μετά την Έλενα Παπαβασιλείου που ακούγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, εχθές μαθαίνουμε ότι πέρασε το κατώφλι του σταθμού και η Κατερίνα Λάσπα! Η τελευταία φέρεται να συζητά με τον Σταμάτη Μαλέλη το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού… Και εκτός του ότι όλα αυτά υπερβαίνουν την κοινή λογική, αλλά και τον κύριο Μπάμπη που λέγεται ότι βγάζει αφρούς (ενδεχομένως όχι άδικα αυτή τη φορά), το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο κανάλι πια, ξεπερνάει τα όρια της δημοσιογραφίας και αγγίζει τα όρια άλλων ειδικοτήτων με υψηλή επιστημονική κατάρτιση!

Είναι προφανές πλέον και στο βαθμό που όλα αυτά υλοποιηθούν, ότι σε λίγο θα μιλάμε για δυο κανάλια, που το ένα δεν θα έχει καμία σχέση με το άλλο! Διότι πώς είναι δυνατόν να συμβιώσουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη από τη μία πλευρά, ο Άρης, ο Μπάμπης, η Σία, ο Αλέξης… και από την άλλη, η Έλενα, η Κατερίνα, η Ελεονώρα… Και για να μην παρεξηγηθούμε το πρόβλημα δεν είναι με τα πρόσωπα, αλλά με το προφίλ του καναλιού. Καθένα από τα παραπάνω πρόσωπα εξυπηρετεί ή πιο σωστά, υπηρετεί ένα συγκεκριμένο είδος, όλα μαζί είναι αχταρμάς!

Ως εκ τούτου το θέμα για την διοίκηση του ΣΚΑΙ είναι να αποφασίσει τι κανάλι θέλει και στη συνέχεια να αναζητήσει τα… υλικά! Το ανάποδο δεν βοηθάει… μόνο παραμορφώνει!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μια χαρα!!! Του χρονου βλεπω την Βεφα Αλεξιαδου να μαγειρευει στο " ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ" με τη Μπουσδουκου και τη Βιργινια Λεουση να λεει τις προβλεψεις για τα Ζωδια στον Αυτια!Επισως εχω να προτεινω και ενα τηλεπαιχνιδι με τον Μιλτο Μακριδη!(Χρονια εχουμε να τον δουμε!-Εδω φωναξαν τη Δρουζα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλελης-Κουτσελινη μαθουσαλες παρωχημενης αισθητικης τηλεορασης. Κ οι 2 ανηκουν στη φουρνια ανθρωπων που δημιουργησαν κακης αισθητικης 90s τηλεοραση. Στειλτε τους σπιτια τους.... Η τηλεοραση χρειαζεται νεες ιδεες,προσωπα και εκπομπες. Ο Σκαι χανει την ταυτοτητα κ την αξιοπιστια του φετος. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι αλλαγες Μαλελη πατωσαν βλ. excellent, μπορω. Οσο για τον alpha οι εκπομπες δεστε τους κ ακου να δεις καθημερινα κανουν απλα ικανοποιητικα νουμερα. Το μεςτ
    τη καλη χαρα θυμιζει Μεταξυ μας κ δικαιως περναει τη χειροτερη χρονια του. Η μονη σοφη επιλογη της Τσιμτσιλη η οποια εκμεταλλευτηκε το κενο της Μελετη. Κατα ταλλα μονο η Ελενη παει καλα που ειναι μονη υπςυθυνη για την εκπομπη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com