Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλα όσα πραγματικά έγιναν για την δήθεν περιπέτειά μου με την Τροχαία και τη λιμουζίνα

Nessun Dorma
0
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για πρώτη φορά, απαντά σε δημοσίευμα που αναφέρεται σε εκείνη και επιβεβαιώνει το TVNEA που πρώτο το αποκάλυψε(δες εδώ). Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που κυκλοφόρησε και τη θέλει να πληρώνει κλήση σχεδόν 1.000 ευρώ γιατί μιλούσε στο κινητό την ώρα που οδηγούσε, δε φορούσε ζώνη, έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας και το όχημα που οδηγούσε δεν ήταν ασφαλισμένο.
Όλα αυτά φαίνεται πως δεν έχουν δόση αλήθειας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να το ξεκαθαρίσει μιλώντας η ίδια. Δείτε τι έγραψε η παρουσιάστρια.
"Γράφονται και ακούγονται πολλά για δήθεν «περιπέτεια» μου με την Τροχαία, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχουν επίσης διασταυρωθεί με εμένα. Είμαι σίγουρη δε, ότι ούτε με την Τροχαία Ελληνικού έχει διασταυρωθεί το ρεπορτάζ που με αφορά . Η μόνη αλήθεια είναι ότι, κακώς, έτρεχα με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο ( 70χλμ/ώρα και έτρεχα με 100χλμ/ώρα) και για αυτόν το λόγο η τροχαία μου έδωσε κλήση 400€. Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, 5μ.μ. περίπου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, μάρκας Mini Cooper, και όχι κάποια «λιμουζίνα» όπως γράφτηκε, το οποίο ήταν πλήρως ασφαλισμένο. Αυτές τις μικρές αλήθειες μπορούσε εύκολα η Εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο να τις εξακριβώσει, τόσο με εμένα όσο και με την Τροχαία".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !