Τι συμβαίνει με τα τουρκικά σίριαλ;

13
Είναι καιρός τώρα που τα τουρκικά σίριαλ δεν δείχνουν να τραβάνε στην ελληνική τηλεόραση. Ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» για παράδειγμα δεν κατάφερε να επαναλάβει τα περσινά του ποσοστά. Το «Ένα αστέρι γεννιέται» κόπηκε κακήν κακώς – το κανάλι φυσικά είπε ότι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος – το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με τις «Κρυμμένες Αλήθειες» στο MEGA, ενώ τα καινούρια «Hatirla» και «Εκδίκηση» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διακριθούν στους πίνακες της AGB! Τι αλήθεια συμβαίνει; Πέρασε η μόδα των τουρκικών; Ήρθε μήπως η ώρα οι ελληνικές σειρές να πάρουν την εκδίκησή τους; Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δείγματα τηλεθέασης δείχνουν ότι οι τουρκικές σειρές δεν τραβάνε πλέον κι αυτό ανεξαρτήτως καναλιού.

Από την άλλη, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και τα ίδια τα κανάλια με τον τρόπο που το τελευταίο διάστημα χειρίστηκαν το θέμα τουρκικές σειρές κι αυτό λόγω κακού προγραμματισμού. Σειρές που αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη τίτλο, που εξαφανίζονται από το πρόγραμμα, που αλλάζουν ζώνη μετάδοσης και στη μέση οι δύσμοιροι οι τηλεθεατές που από τη μια εβδομάδα στην άλλη ψάχνουν να βρουν τη σειρά που παρακολουθούσαν και δεν την βρίσκουν. Μια, δυο τρεις, αποφάσισαν λοιπόν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους  από τη στιγμή μάλιστα που οι διαμαρτυρίες τους στο τηλεφωνικό κέντρο των καναλιών όχι μόνο δεν απέδωσε καρπούς αλλά τους αντιμετώπισαν και με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο. Αναξιόπιστα τα κανάλια… θιγμένοι οι τηλεθεατές! Τελικά, μεγάλη η δύναμη του τηλεκοντρόλ! Αρκεί να την πάρεις στα σοβαρά! Και οι τηλεθεατές πήραν την μεγάλη απόφαση να την εκμεταλλευτούν έστω και καθυστερημένα…  

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. egw den pistevo oti ta tourkika den einai endiaferoda aditheta to hatirla einai para polu wraio alla to ant1 prepei na to diafimisei perisotero kai to kanali amarousiou tha dei ta 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος το είπε, αυτό που σχολιάζουμε εδώ κι εβδομάδες στα νούμερα του tvnea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti tha balei telika o ant1 apo deftera stis 9 k tetarto xeroume??to iffet apokleietai,an htan tha to eixe diafhmisei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα βάλει ακομα νεο τουρκικο ο ΑΝΤ1. Μπορει να μην ειναι το ΙΦΦΕΤ τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καιρος ηταν να βαρεθει ο κοσμος τα τουρκικα σηριαλ,και πολυ αργησε μην πω κιολας.και ο αντ1 και το μεγκα εχουν προβαλει τοσες πολλες τουρκικες σειρες που επομενο ηταν ο κοσμος να μπουχτισει απ αυτη τη λαιλαπα των τελευταιων τριων χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ego nomizo oti ftei pou kowoune tis sires stin mesi kai o kosmos exei warethi na wlepi mia sira kai na tin kowoune to mega tin patise pou ekopse ena asteri geniete pou eixe tiletheasi apo tote ego sira sto mega then xana wlepo afou xero oti then tha do to telos!to hartila orea sira auti tha paei kala!me ligo diafimisi pite ston antenna!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Poios einai autos pou stelnei sxolia se kathe anartisi gia to hatirla.eleos to katalabame pia oti sou aresei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:39 Ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:52 μ.μ.
    ok φιλε-φιλη εχουμε ολοι καταλαβει το θυμο σου που το μεγκα εκοψε την αγαπημενη σου σειρα και το ποσο σ'αρεσει το hartila.Απλα ΦΤΑΝΕΙ με τα σχολια αφενος για την ασυνεπεια του μεγκα και αφετέρου για την αναγκη διαφημισης του τουρκικου του αντ1 για να φτασει στο 25%(που προσωπικα εγω θελω να μην τα φτασει και δεν θα τα φτασει σιγουρα ώστε να κοπει και να ξαναμπει το βαλς που είναι ελληνικο και εχει μαζεψει τωρα επεισοδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 .43 apopsi mou ine! Nai emena to wals then mou aresi omos them wrizo ekinous pou to wlepoune opos esi tora emena pou mou aresi to hartila!to site auto giauto then ine na les ti apopsi sou?sorry an se enoxlisa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @9:12μμ Καλά σου λέει. Κόψανε μία σειρά που έβλεπες, δεν έγινε και η καταστροφή του κόσμου. Και αυτή η σειρά έχει ολοκληρωθεί, βρες το τελευταίο επεισόδιο στο ίντερνετ, κάτι θα καταλάβεις αν και μη υποτιτλισμένο. Εμένα που μου έκοψαν τους βασιλιάδες, τι να κάνω, να κάθομαι να κλαίω και να γράφω σε κάθε ανάρτηση του tvnea; Και που δεν μπορώ να βρώ επεισόδια διαδικτυακά, όπως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:12 μ.μ.
    o 8 .43 είμαι.Δεν νομιζω ότι σου ειπα κατι που σε προσεβαλα αλλα εχουμε βαρεθεί να διαβαζουμε ολοι σχολια για το hartila και το ένα αστερι γεννιοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:43 piteuw oti eisai polu adikos o kathena mas exei thn apopsi tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !