TV-Αναδρομή: τι είχε συμβεί με το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" - δείτε νούμερα τηλεθέασης-φωτιά!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη της Ελένης Ράντου στην εκπομπή "Η Γερμανού Ξανάρχεται" και την αναφορά που έκανε στην άδικη διακοπή της πολλά υποσχόμενης σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" πριν από 13 χρόνια, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή τηλεοπτική αναδρομή. 

Αναμφίβολα, το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", παρά το γεγονός πως προβλήθηκαν μόλις 6 (και κάτι) επεισόδια, αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες - και όχι μόνο κωμικές - σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα από τις πλέον φιλόδοξες δημιουργίες του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. 

Η σειρά αυτή έκανε πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου του 2000, σημειώνοντας τηλεθέαση 39% και 1.450.000 τηλεθεατές, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, τόσο εκείνης της ημέρας όσο και ολόκληρης της εβδομάδας που ακολούθησε! Αξίζει να σημειωθεί πως την αμέσως επόμενη εβδομάδα η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη, λόγω της αδυναμίας των συντελεστών να γυρίζουν εγκαίρως το απαιτούμενο υλικό, όπως αποκάλυψε και η ίδια η Ελένη Ράντου. Ωστόσο, ακόμη και σε επανάληψη, η σειρά συγκέντρωσε 1.400.000 τηλεθεατές και ποσοστό 35,9%, φιγουράροντας και πάλι στην πρώτη θέση ολόκληρης της εβδομάδας!

Το δεύτερο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου του 2000 και σημείωσε 36,3% (1.380.000 τηλεθεατές - πρωτιά και πάλι στην prime time), ενώ το τρίτο επεισόδιο τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου εκτινάχθηκε στο 40,1% με 1.470.000 τηλεθεατές! Ακολούθησε άλλη μία εβδομάδα επανάληψης, η οποία απέφερε 1.310.000 τηλεθεατές και 37,8% επί του συνόλου.

Τα τελευταία ολόκληρα τρία επεισόδια παίχτηκαν εν συνεχεία στις 6, 13 και 20 Νοεμβρίου του 2000 και τα παρακολούθησαν 1.500.000 τηλεθεατές, με ποσοστά 37,7% - 39% - 39,3% αντίστοιχα. Τότε, τα έξι επεισόδια του "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" προβλήθηκαν από την αρχή σε επανάληψη κάθε εβδομάδα, αφού οι υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης από τους δημιουργούς άρχισαν να κάνουν δυσκολότερο το έργο της παραγωγής. Ωστόσο, οι επαναλήψεις αυτές, που κράτησαν έως τα μέσα του Φλεβάρη του 2001, κατάφερναν να συγκεντρώσουν τα βλέμματα 1.300.000 τηλεθεατών και να αποφέρουν στο Mega τηλεθεάσεις 28-31%.

Η τελευταία "πράξη" του... δράματος παίχτηκε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου του 2001, όταν πλέον οι συντελεστές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, αφού οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Με ένα ολιγόλεπτο επεισόδιο μερικών σκηνών, που αφήνει το τέλος... ατελείωτο, το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" αποχαιρέτησε την ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας 32,1% επί του συνόλου. Το δικό τους "αντίο" στην αγαπημένη σειρά είπαν 1.420.000 τηλεθεατές εκείνο το βράδυ. 


Πηγή στοιχείων: Agb.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για μένα η καλύτερη κωμική σειρά όλων των εποχών... Πάνω κάτω σε αυτή τη σειρά πάτησε και το καταπληκτικό επίσης 'Στο πάρα πέντε'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !