Αποκλειστικό:Έτοιμες οι οι πρεμιέρες και οι νεες ώρες για το νέο πρόγραμμα του Mega!Δείτε αναλυτικά...

8
Αργά τα ξημερώματα έγινε γνωστό το νέο πρόγραμμα του mega(δηλαδή ποιες μέρες και ώρες θα παίζει τι) και εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία και σας το παρουσιάζουμε.

Αρχικά όπως είναι γνωστό Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 21.15 ξεκινούν τα ¨Κλεμμένα Όνειρα¨.Διαβάζετε πρώτοι στο tvnea πως πρεμιέρα η σειρά ¨Με τα παντελόνια κάτω¨ κάνει τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 22.30.Ίδια ώρα και μέρα δηλαδή με πέρυσι.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 22.30 ξεκινούν τα άπαιχτα επεισόδια των ¨Βασιλιάδων¨.Η κωμική σειρά θα παίζεται 3 φορές την εβδομάδα(Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη) ώστε να προλάβει να δείξει τα 18 επεισόδια μέχρι το τέλος του 2013,αφού μετά τα δικαιώματα τα χάνει και τα διεκδικεί ο Ant1.

Μία μεγάλη πρεμιέρα έχουμε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 22.30.Μιλάμε για τη σειρά ¨Το σπίτη της Έμμας¨ με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη.

Πρεμιέρα θα κάνει και το τηλεπαιχνίδι του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τίτλο ¨Smart face¨ το Σάββατο στις 16 Νοεμβρίου στις 21.15 και θα παίζετε κάθε Σάββατο αυτή την ώρα.

Αλλαγή ώρα για το ¨Dr cook¨ που από την βραδινή ζώνη μετακομίζει στην απογευματινή.Έτσι κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα παίζεται η εκπομπή και θα ξεκινήσει στις 15 του μηνός ενώ στις 16 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με το ¨Χωρίς Συνταγή¨ στις 19.00 το απόγευμα.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το πετυχημένο ¨Drop dead diva¨ ρίχνει αυλαία στις 8 Νοεμβρίου,ενώ από Τετάρτη 13 του μηνός μπαίνει στην ώρα εκείνη η ξένη σειρά ¨Breaking Bad¨

Υ.ΓΜεγάλη απορία έχω για το τι θα βάλει το Mega μόλις τελειώσουν τα 18 επεισόδια των ¨Βασιλιάδων¨ τα οποία σε 1,5 μήνα τελειώνουν.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εδώ τβ μαιντ να σ ενημερωσω ότι διακοπτει την ντοπ Ντεντ τιβα η σειρα δεν ολοκληρωνεται στο 39 επεισοδιο αλλα στο 65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yparxoun oi ekpompes "Apo tin poli erxomai" alla kai auti tou Petretziki pou den ksekinoun apo Noembri, ara endexetai duo apo tis tripes tis prime time na to kalypsoun aytes oi ekpompes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai i nea kwmwdia tou thodwri petropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ayti den kseroume an ontws tha bgei sto b miso pou lene...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και επίσης εκκρεμεί το βράδυ του κωστόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κανει ο ΑΝΤ1 τους βασιλιαδες? Και ποιος θα παιζει? Αφού οι ηθοποιοι δηλωσαν ότι μονο με το Μεγκα το κανουν (και δεν εχουν αδικο μεταξυ μας- αλλο επιπεδο παραγωγης το ενα καναλι , αλλο το αλλο. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά το τέλος των ''ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ'' θα μπορούσε να βάλει σε Ε κάποια άλλη καθημερινή σειρά, όπως την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ, πήγαινε εξαιρετικά τότε στις 21:00 όταν έπαιζε, εξάλλου είναι η μόνη καθημερινή σειρά που έχει παίξει μόνο μια φορά (1 επεισοδιο! και πήγε καλά) μετά το τέλος της που έχει 5 χρόνια να θυμίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακριβουτσικο το προγραμμα του μεγκα φετος τελικα,αν τα πληρωσει ολα αυτα φυσικα.ισως πιο ακριβο και απο του αντ1.το σημαντικοτερο ειναι οτι φετος ολοι εχουν προσπαθησει να δημιουργησουν ενδιαφεροντα προγραμματα και αυτο ειναι προσ οφελος των τηλεθεατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !