Tempting Fortune: Αυτό είναι το νέο reality της Acun για τον ΣΚΑΙ

2



Στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή για την επόμενη σεζόν η αποχή από την παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας. Αντίθετα φαίνεται πως θα δοθεί περισσότερος χώρος στο πρόγραμμα του σταθμού στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. 

Έτσι με  τρία παιχνίδια επιβίωσης είναι στο μενού του ΣΚΑΪ για το prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης). Το πρώτο είναι το «Exathlon» δηλαδή ένα «Survivor» με ελάχιστα στοιχεία ριάλιτι και πολύ δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες και το δεύτερο ένα νέο πρότζεκτ το «Tempting Fortune». 

Πρόκειται επίσης για ριάλιτι δράσης στο οποίο 12 παίκτες πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό και έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ''αποχή από την ελληνική μυθοπλασία χώρος στα προγράμματα-ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού''. Η κατάντια μας σε μία πρόταση. Και όχι δε φταίει το κανάλι ούτε και ο Τούρκος παραγωγός και τα προϊόντα του. Το κανάλι θέλει κέρδη και όχι ζημία και θα επιλέξει προϊόντα που του φέρνουν νούμερα και κέρδη. Και τα κέρδη αυτά μας αρέσει ή όχι στο συγκεκριμένο κανάλι τα φέρνουν τα προϊόντα του συγκεκριμένου παραγωγού. Μονοψήφια φέτος η μυθοπλασία διψήφια το ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού. Ε τί θέλουμε να κάνει του χρόνου το κανάλι;; Γη και ύδωρ θα του δώσει. Να κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέφτη πριν κατηγορήσουμε κανάλι και παραγωγό μαζί με τα προϊόντα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα budget όλων των καναλιών θα είναι μειωμένα από 30% ως 50% για αυτό και τα πολλά ριάλιτι. Αυτό σημαίνει πως η περίοδος των ανθηρών οικονομικών που είχε να κάνει και με τις κρατικές επιχορηγήσεις τελειώνει για αυτό και το μπάσιμο του Τούρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !