Δείτε τα επίσημα- καθαρά νούμερα τηλεθέασης σε σύνολο και νεανικό κοινό για την Τετάρτη 2/10/2013 χωρίς τα διαφημιστικά διαλείμματα ανα ζώνη. Σύνολο/15-44...
einai dunaton na kanei o peirasmos tetoia pososta tn wra p paizetai???ptwsi gia oles tis ekpompes plhn tatianas!elpizoume oti o kosmos tha stamatisei na vlepei tourkika k tha dei to uperoxo mprousko mpas k gurisoun oi ellinikes seires stn tv!!!
η Ευα Αντωνοπούλου μόνη (σχεδόν) απέναντι σε όλους έχει κάνει τη μεγάλη ανατροπή φέτος. Και χωρίς φρουρού κι αρώματα και viral videos, πουσάρισμα από blogs κλπ.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση της ΧΑ κρατάνε πολύ υψηλά τις ενημερωτικές εκπομπές. Η Αντωνοπούλου "σάρωσε". Και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τα δίπλα νούμερα σε σχέση ΝΣ την προηγούμενη σεζόν.
Στον ALPHA θα πρέπει να προβληματιστούν για την τηλεθέαση του "60' Ελλάδα". Ο Μπέκας κατέγραφε τεράστια νούμερα και ο Μάνεσης αρκέστηκε σε ένα ευτελές 12,7 στο νεανικό. Και φυσικό επόμενο ήταν το νεανικό να μην επιστρέψει ούτε για τη "10η Εντολή".
Χθες λογω της εντονης επικαιροτητας με την Χ.Α. ο κοσμος στραφηκε προς την ενημερωση.Μεσημεριανα δελτια ειδησεων ΑΝΤ1 και MEGA και εκπομπες που ασχοληθηκαν με την επικαιροτητα(LIVE,ΜΙΛΑ) εκαναν πολυ υψηλα νουμερα.Ετσι εξηγειται και η πτωση σε ολες τις ψυχαγωγικες εκπομπες.Ακομα και η ΕΛΕΝΗ επεσε 10 μοναδες στο νεανικο κοινο σε σχεση με την Τριτη.Τοσο χαμηλα νεανικα η ΕΛΕΝΗ τα ειχε ξανακανει οταν ειχαμε το θριλερ με την ΤΡΟΙΚΑ πριν 2 χρονια,νομιζω ηταν η πρωτη της χρονια στη μεσημεριανη ζωνη.Οσο συνεχιζονται ολες αυτες οι εξελιξεις ειναι επομενο να βλεπουμε αυτα τα σκαμπανεβασματα στα νουμερα των εκποπμων και των δελτιων ειδησεων.
Το Μπρούσκο έπεσε λόγω πολιτικής ενημέρωσης. Όταν καταλαγιάσει το Μπρούσκο θα ανέβει και θα ανεβαίνει κι άλλο και θα ξεπεράσει στα συνολικά την Fatmagul. Στο νεανικό κοινό πάντως χθες η σειρά με ισχυρότατο ανταγωνισμό κέρδισε την πρωτιά και με διαφορά.
Χαμηλά όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του μεσημεριού. Σκίσαν τα μεσημεριανά δελτία του Mega και του Αντ1. Υψηλά Τατιάνα και Αντωνοπούλου. Ευτυχισμένοι μαζί και 50 50 πέρασαν ακόμα και τον Ολυμπιακό wow
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ 5-10/% ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-6 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!
οντως τα νουμερα των ενημερωτικων εκπομπων ειναι ανεβασμενα λογω επικαιροτητας. Ομως πολλες φορες αυτη η προσκαιρη ανοδος μενει σε καποιο βαθμο ως προικα στις εκπομπες αυτες και στη συνεχεια (δημιουργειται συνηθεια? ίσως...)
Τέτοιο παράδειγμα είναι και η πορεία της Τσαπανίδου, η οποία το φθινόπωρο του 2009, εκμεταλλευόμενη τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις εκείνης της εποχής ξεχώρισε από τα τοτε πρωινάδικα και έφερε στη ΝΕΤ πρωτόγνορα για εκείνη νούμερα, δημιουργώντας αλυσιδωτά και τη μόδα του infotainment στην πρωινη ζώνη. Από τότε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια σχεδόν ποτέ δεν έχασε αυτή τη δυναμική. Το φέρνω σαν παράδειγμα, του πως δημιουργούνται νέες συνήθειες στο κοινό μετά από περιόδους έντονης ειδησεογραφικής επικαιρότητας...
18 Σχόλια
einai dunaton na kanei o peirasmos tetoia pososta tn wra p paizetai???ptwsi gia oles tis ekpompes plhn tatianas!elpizoume oti o kosmos tha stamatisei na vlepei tourkika k tha dei to uperoxo mprousko mpas k gurisoun oi ellinikes seires stn tv!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήH ΔΤ παρτυ θα εκανε με τα νουμερα ποδοσφαιρου!! ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ για αυτην!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤη Λίτσα δε μπορώ να καταλάβω ΓΤ τη βάζουν και την ξαναβαζουν επανάληψη..σιγά τη σειρά
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΛΙΤΣΑ σταματαει αυριο..Δεν ξερω αν θα γυρισει στα Σ/Κ ή αν θα σταματησει τελειως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρα τη δυνατη επικαιροτητα που επαιζε απεναντι το ΜΠΡΟΥΣΚΟ κραταει καλα και πιστευω με καλυτερο leadin απο Δευτερα θα ξεπερασει το 22% στο συνολο
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπεσαν πολύ τα νουμερα του κεντρικου δελτιου του ΣΤΑΡ ενω του ΑΝΤ1 ανέβηκαν παρα πολύ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μειώθηκαν τα ποσοστά της Ελένης κ του Δέστε τους!Το Live με την Εύα Αντωνοπούλου, σκίζει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι πτώση ήταν αυτή χθες παντού; Η Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ πάντως σάρωσε. Ανεξήγητα πράγματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήη Ευα Αντωνοπούλου μόνη (σχεδόν) απέναντι σε όλους έχει κάνει τη μεγάλη ανατροπή φέτος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι χωρίς φρουρού κι αρώματα και viral videos, πουσάρισμα από blogs κλπ.
3.Ο2 ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΩΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ;ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι εξελίξεις στην υπόθεση της ΧΑ κρατάνε πολύ υψηλά τις ενημερωτικές εκπομπές. Η Αντωνοπούλου "σάρωσε". Και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τα δίπλα νούμερα σε σχέση ΝΣ την προηγούμενη σεζόν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτον ALPHA θα πρέπει να προβληματιστούν για την τηλεθέαση του "60' Ελλάδα". Ο Μπέκας κατέγραφε τεράστια νούμερα και ο Μάνεσης αρκέστηκε σε ένα ευτελές 12,7 στο νεανικό. Και φυσικό επόμενο ήταν το νεανικό να μην επιστρέψει ούτε για τη "10η Εντολή".
ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΣΟΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΧθες λογω της εντονης επικαιροτητας με την Χ.Α. ο κοσμος στραφηκε προς την ενημερωση.Μεσημεριανα δελτια ειδησεων ΑΝΤ1 και MEGA και εκπομπες που ασχοληθηκαν με την επικαιροτητα(LIVE,ΜΙΛΑ) εκαναν πολυ υψηλα νουμερα.Ετσι εξηγειται και η πτωση σε ολες τις ψυχαγωγικες εκπομπες.Ακομα και η ΕΛΕΝΗ επεσε 10 μοναδες στο νεανικο κοινο σε σχεση με την Τριτη.Τοσο χαμηλα νεανικα η ΕΛΕΝΗ τα ειχε ξανακανει οταν ειχαμε το θριλερ με την ΤΡΟΙΚΑ πριν 2 χρονια,νομιζω ηταν η πρωτη της χρονια στη μεσημεριανη ζωνη.Οσο συνεχιζονται ολες αυτες οι εξελιξεις ειναι επομενο να βλεπουμε αυτα τα σκαμπανεβασματα στα νουμερα των εκποπμων και των δελτιων ειδησεων.
ΑπάντησηΔιαγραφήH ekpompi tou Manesi toso ekane kai perysi (me antagonismo)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο Μπρούσκο έπεσε λόγω πολιτικής ενημέρωσης. Όταν καταλαγιάσει το Μπρούσκο θα ανέβει και θα ανεβαίνει κι άλλο και θα ξεπεράσει στα συνολικά την Fatmagul. Στο νεανικό κοινό πάντως χθες η σειρά με ισχυρότατο ανταγωνισμό κέρδισε την πρωτιά και με διαφορά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαμηλά όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του μεσημεριού. Σκίσαν τα μεσημεριανά δελτία του Mega και του Αντ1.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥψηλά Τατιάνα και Αντωνοπούλου.
Ευτυχισμένοι μαζί και 50 50 πέρασαν ακόμα και τον Ολυμπιακό wow
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ 5-10/% ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-6 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήοντως τα νουμερα των ενημερωτικων εκπομπων ειναι ανεβασμενα λογω επικαιροτητας. Ομως πολλες φορες αυτη η προσκαιρη ανοδος μενει σε καποιο βαθμο ως προικα στις εκπομπες αυτες και στη συνεχεια (δημιουργειται συνηθεια? ίσως...)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέτοιο παράδειγμα είναι και η πορεία της Τσαπανίδου, η οποία το φθινόπωρο του 2009, εκμεταλλευόμενη τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις εκείνης της εποχής ξεχώρισε από τα τοτε πρωινάδικα και έφερε στη ΝΕΤ πρωτόγνορα για εκείνη νούμερα,
δημιουργώντας αλυσιδωτά και τη μόδα του infotainment στην πρωινη ζώνη.
Από τότε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια σχεδόν ποτέ δεν έχασε αυτή τη δυναμική.
Το φέρνω σαν παράδειγμα, του πως δημιουργούνται νέες συνήθειες στο κοινό μετά από περιόδους έντονης ειδησεογραφικής επικαιρότητας...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com