Νέο σοκ στην Ινδία – Θύμα ομαδικού βιασμού 20χρονη φωτορεπόρτερ

Unknown
0
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στο Μουμπάι για δουλειά. Δέχθηκε την επίθεση την ώρα που φωτογράφιζε μαζί με έναν συνάδελφό της.
Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε μια 20χρονη γυναίκα στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας. Η 20χρονη φωτορεπόρτερ βρισκόταν στην πόλη, σε δημοσιογραφική αποστολή, μαζί με έναν συνάδελφό της. Η επίθεση έγινε σ’ ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ.
“Το βράδυ, το κορίτσι και ο συνάδελφός του τραβούσαν φωτογραφίες. Δύο άνδρες πλησίασαν και την ρώτησαν αν έχει άδεια για να φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ήρθε άλλος ένας άνδρας και η φωτογράφος υπέστη ομαδικό βιασμό”, δήλωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ο αστυνόμος Σατιαπάλ Σινγκ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στην επίθεση συμμετείχαν περισσότεροι άνδρες. “Έχουμε κάνει 10 προσαγωγές”, δήλωσε ο ίδιος.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει συλληφθεί για τον βιασμό της γυναίκας η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο νότιο Μουμπάι
Το περιστατικό έχει προκαλέσει κατακραυγή στα social media με τους χρήστες να δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι συνέβη στο Μουμπάι, μια πόλη που θεωρείται η ασφαλέστερη στην Ινδία για τις γυναίκες.
Τον περασμένο Δεκέμβριο μία 23χρονη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα βιασμού σ’ ένα εν κινήσει λεωφορείο, που οδήγησε χιλιάδες Ινδούς να διαμαρτυρηθούν διαδηλώνοντας στους δρόμους. Η φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της δύο εβδομάδες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης.
Οι δίκες των τεσσάρων ανδρών και ενός εφήβου που κατηγορούνται για την επίθεση του Δεκεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις τρεις επόμενες εβδομάδες. Η ετυμηγορία για τον έφηβο θα ανακοινωθεί στις 31 Αυγούστου.
Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !