Βουτιά στο... σκοτάδι! - black out στην τηλεθέαση!

Καρακασίδης Γιάννης
2
Λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Αυτή την εντύπωση μας δίνει η διεύθυνση προγράμματος του Ant1, η οποία αποφάσισε - έπειτα από λογική(;) σκέψη - να επαναφέρει στο πρόγραμμα του σταθμού το χιλιοπαιγμένο "Black Out".

Σε μία περίοδο που το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί να αποκρούσει τα συνεχή καίρια χτυπήματα του Mega με τις νέες του σειρές, το τηλεπαιχνίδι της Νάντιας Μπουλέ έρχεται να... συσκοτίσει την prime time του Αντ1!

Με ποσοστό 5,5% στο σύνολο και 7,2% στα νεανικά κοινά υποδέχθηκαν οι τηλεθεατές το εγχείρημα-λάθος του Αμαρουσίου, δίνοντας για πολλοστή φορά την απάντησή τους στις κονσέρβες και τις προχειρότητες προγράμματος. Αμπάριζα πάρθηκε και το "Summer Wipe Out" που ακολουθούσε, με το μέσο όρο του να προσγειώνεται στο 8,5%

Την ίδια ώρα, ο Alpha κρατούσε την πρωτιά με το 23,7% του "Πάμε πακέτο" και το 19,1% του "Όσα μου κρύβεις" και το Mega ακολούθησε με το 16,8% του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 13,1% της ξένης ταινίας. Το Star τα πήγε ικανοποιητικά με το 15% της ελληνικής ταινίας, ενώ και η κρατική τηλεόραση πλησίασε τη βάση με το 9,7% που έφερε η "Μηχανή του χρόνου". Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ: ήθελες τα κι έπαθες τα! 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας βαλουν κατι αλλο την επομενη εβδομαδα Δευτερα μεχρι Τεταρτη στις 22.15..Prime time ειναι αυτο, δεν ειναι μια νεκρη τηλεοπτικη ζωνη που τη γεμιζεις με οτι να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό ποιος να τ δει πάλι ; ήταν καλό τ πρώτο καιρό. Απορώ πως το έβαλαν. Να πλήρωναν τ αμάρτημα ας βλέπαμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !