Νέα σειρά "Hot dog" για Καρυδη-Γεωργούλη

0
Ρένα [Ρίγγα] γράφει-Ρέινα[Εσκενάζι]σκηνοθετεί! Η έμπειρη Ρένα Ρίγγα υπογράφει το σενάριο της ερωτικής κομεντί που… μαγειρεύεται στην ΝΕΤ με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ την σκηνοθεσία της άκρως φιλόδοξης δουλειάς έχει αναλάβει η ικανή Ρέινα Εσκενάζι. Μπορεί για καιρό η κρατική τηλεόραση να είχε γυρίσει την πλάτη της κανονικότατα στην ελληνική μυθοπλασία και να …πάγωσε όλες τις προτάσεις που είχε από εξαιρετικούς δημιουργούς -ανάμεσά τους η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Μανούσος Μανουσάκης,η Άννα Χατζησοφιά κλπ-, τώρα όμως μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει σ’αυτήν.

Όπως ήδη έχει γραφεί πολύ κοντά στο να πάρει το πράσινο φως είναι μια ερωτική κομεντί με Καρύδη- Γεωργούλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Εμείς μάθαμε ότι το σενάριο της εν λόγω δουλειάς γράφει η Ρένα Ρίγγα που παράλληλα …τρέχει και τα νέα επεισόδια του "Πίσω στο σπίτι"-την Παρασκευή θα ξεκινήσουν γυρίσματα-και πως την σκηνοθεσία της-αν όλα πάνε κατ’ ευχήν-θα κάνει η Ρέινα Εσκενάζι που έχει λείψει πολύ από τα τηλεοπτικά πράγματα… Όπως μάθαμε και ότι ο τίτλος στον οποίο…ακούει είναι "Hot Dog".Αναμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν!

πηγή:Tv zapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !