Ticker

10/recent/ticker-posts

Μέχρι κι ο...Τσάκι Τσαν 'πάγωσε' το Dancing

Oλο και...μικραίνουν τα Δ.Τ που στέλνει ο Ant1 την επομένη του DWTS Live.Αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι περιορίστηκαν να μας θυμίσουν πως το show έχει γίνει Νο1 topic στα social media,αποφεύγοντας- ξανά- αναφορές σε νούμερα τηλεθέασης.
Πως να γινόταν αλλιώς,όταν το 'Καράτε κιντ (!!) χάρισε την πρωτιά των νεανικών κοινών στο Mega στην prime time,αποτέλεσμα εντελώς,μη αναμενόμενο,ακόμα και για τους ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού.Οι υπεύθυνοι του Ant1 έμειναν με την ικανοποίηση της πρωτιάς στο σύνολο με διαφορά 4 μονάδων στον κοινό ανταγωνισμό.
Μάλλον πρέπει να αποφεύγουμε εντελώς τις προβλέψεις,καθώς το κοινό έχει τους δικούς του κανόνες.Ουδείς προέβλεπε-μεταξύ αυτών ο ίδιος,προσωπικά-τέτοια ανατροπή.
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τρομερά πικρόχολο κείμενο χωρίς ουσία! Το Dancing σκίζει και την απάντηση την έδωσε ο Λάτσιος ότι κάθε χρόνο το dancing μετά την πρεμιέρα κάνει μια κοιλιά και αρχίζει και φορτσάρει ξανά από το 5ο live και μετά! 4 μονάδες στο σύνολο δεν είναι λίγο και στα νεανικά έχασε με 1 μονάδα διαφορά... Όσο για την απαξίωση των social media σαν μονάδα μέτρησης θεαματικότητας παραπέμπω τους αναγνώστες σε αυτό το λινκ http://blog.twitter.com/2012/12/coming-soon-nielsen-twitter-tv-rating.html !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΟ SHOW ΣΚΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΒΑΛΕ 5 ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ DWTS ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ DWTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com