Η Ελένη τα "σπάει" - ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη!

Καρακασίδης Γιάννης
3
Ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Alpha και μάλλον το πιο ηχηρό είναι ασφαλώς η - ωραία - Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετακομίζοντας στη μεσημεριανή ζώνη απέδειξε πως μπορεί ακόμη να δώσει πολλά. Αν και πάντοτε οι μεσημεριανές εκπομπές είχαν τις επαναλήψεις του Χάρη Ρώμα ως "εφιάλτη" στους πίνακες της Agb, η Ελένη κατάφερε την Παρασκευή να ξεχωρίσει και να πάρει το... αίμα της πίσω!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις επίσημες μετρήσεις της Agb, την Παρασκευή 7/12 η εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης με 20,0% στο σύνολο και 24,5% στα νεανικά κοινά. Ακολούθησε η επανάληψη του "Κωνσταντίνου και Ελένης" με 19,5% [25,6%], στα μονοψήφια το "Ντόλτσε βίτα", ενώ η "Μεσημεριανή Μελέτη" σημείωσε τα μισά νούμερα από εκείνα της Ελένης, 10% στο σύνολο και 13,6% στα νεανικά κοινά.

Τώρα η Ελένη αποδεικνύει πως μπορεί να γίνει και βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης! Πόσους τίτλους θα πάρεις πια, βρε Ελένη;

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καποιοι την ελεγαν ξοφλημενη,πεθαμενη και αλλα ωραια.Ειναι λογικο με τοση λασπη που εφαγε να χει υποστει φθορα στην εικονα της.Τελικα δειχνει οτι η επιτυχια ηταν δικη της και μονο δικη της,ελεγαν διάφορα για το που οφειλεται η επιτυχια της, επεσαν ολοι εξω.Ειναι η μοναδικη που θα φυγει μονη της απο την τβ οταν το αποφασισει η ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εχε χαρη που δεν εχει κατι καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:28 μ.μ. καθε χρονο η ιδια καραμελα δεν βαρεθηκατε πια?Και περυσι με την Ραλλη τα ιδια λεγατε,πηγε η Μελετη απεναντι η οποια ειναι προσωπο υπολογισιμο και παρολ'αυτα δεν τα καταφερε και συνεχιζετε το ιδιο τροπαριο?Νομιζω οτι η Μενεγω και καθε Μενεγω με 20 χρονια συνεχους ποριας δεν εχει να αποδειξει τιποτα!Οπως και ο Παπαδακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !