Μέχρι τις 15 του μήνα η οριστική απόφαση για τη Eurovision

Χρηστος Γ
0
Εξακολουθεί να διχάζει τον κόσμο η συμμετοχή μας ή μη στην Eurovision του 2013, την ώρα που η ΕΡΤ αναζητά χορηγό και καλείται να ανακοινώσει την οριστική της απόφαση μέχρι τις 15 του μήνα!
Όλα είναι στον αέρα και το αν τον Μάιο θα δούμε στο Μάλμε της Σουηδίας γαλανόλευκα σημαιάκια... αγνοείται.
Το Δ.Σ. της δημόσιας τηλεόρασης καλείται να βρει χορηγό και να πάρει την απόφασή του μέχρι τις 15 του μήνα, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην EBU.
Από την μία πλευρά έχουμε την οικονομική κρίση και την ανάγκη για «ψαλίδι» στα έξοδα του Δημοσίου, από την άλλη, όμως, μιλάμε για έναν διαγωνισμό – ευκαιρία προβολής της χώρας μας και ένα τηλεοπτικό προϊόν που «καθηλώνει» το κοινό.
Σε ανακοίνωσή του, το ελληνικό fan club της Eurovision επισημαίνει την ανάγκη η Ελλάδα να είναι παρούσα στον μουσικό διαγωνισμό, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία: «σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, οφείλει η ιδιωτική πρωτοβουλία να σταθεί αρωγός του κρατικού φορέα και να γίνει όποια δυνατή προσπάθεια να είμαστε εκεί. Και να είμαστε εκεί, όπως πρέπει να είμαστε. Μ' ένα πακέτο συμμετοχής χαμηλών τόνων αλλά όχι χαμηλής αισθητικής. Μ' ένα καλλιτεχνικό μανιφέστο που αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα και ανάβει φάρο στην ελπίδα».(Star.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !