UPDATE:Σουλειμάν vs Σιλά:Τι έδειξε η Agb στην πρεμιέρα?

Χρηστος Γ
15
Πρεμιέρα για την πολυδάπανη παραγωγή 'Σουλειμάν το Μεγαλοπρεπή' είχαμε χθες στον Ant1,με 2ωρο επεισόδιο,απέναντι στη Σιλά.Ωστόσο,το κοινό δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα,καθώς η διαφορά ανάμεσα στα 2 σήριαλ ξεπέρασε τις 15 μονάδες στον
κοινό ανταγωνισμό. Αξιοσημείωτο είναι,πως η επανάληψη των 'Ευτυχισμένων μαζί',όχι απλά δεν ηττήθηκε, αλλά σημείωσε ακόμα καλύτερα ποσοστά από τη Sila.
Συγκεκριμένα,χθες Δευτέρα 03.09 είχαμε:
SILA:28,6    20,6  
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ-ΠΡΕΜΙΕΡΑ:19,5    11,6  
EYTYXIΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ:31,3    38,1  
-Στο κοινό 15-44,οι διαφορές ήταν ακόμα μεγαλύτερες,ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η 2η θέση της χθεσινής prime time (21.00-24.00) πήγε στο Star. 

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 25ntaria xtuphse thn deuterh wra ti den sugkinithike to koino mas lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aa kai pane ta 40ntaria tis sila ap oti eida, oute 30 den eftase sto neaniko koino peripou 20 ekane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΝΤ1 ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΛΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουρκικα ιστορικα δεν θελουμε το ασι ειναι καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ekopse ti fora tis sila...an den to ekane afto ..i sila ola to xeimwna tha ekane sarantaria.....kai xtes i sila eixe teleio epeisodio...se ligo kairo ginetai anupofori....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Diapistono pws o ANT1 ekane ta idia noymera poy ekane kathe brady... Diladi 15aria sto 21:00-22:00 kai 25aria sto 22:00-23:00...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. i megali epityxia einai to eftyxismenoi mazi 40ari sto neaniko gia mia seira pou provaletai 4 fora se epanalipsi.padws ta neanika tou souleiman einai apogoiteftika.sto synolo perimena na einai konda me tin sila.as to valoun 6-8 twra omws prin arxisoun ta klemmena oneira sto mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι απλο..Επρεπε η asi να παει στις 9 γιατι θα κρατουσε τα νουμερα της αφου εχει ενα σταθερο κοινο που το κρατουσε κι οταν ηταν 2ωρη και οταν ηταν 1ωρη με αντιπαλο το παρα πεντε και με αντιπαλο το ευυχισμενοι μαζι.Πανω κατω και οταν ηταν 2ωρη απεναντι απο τη σιλα εκανε τα ιδια νουμερα.Ομως το κοινο της σιλα δε θα αφησει αυτη τη σειρα για να δει σουλειμαν.Επομενως,πρεπει να μπει η ασι στις 9 που θα κανει πανω κατω τα ιδια νουμερα και ο σουλειμαν στις 10 που θα κανει τα νουμερα που εκανε τη δευτερη ωρα χθες...Ετσι θα μπορει πιο ευκολα να ανταγωνιστει το mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξεχνατε και πως η ασι με 17αρια ξεκινησε και εφτασε το 25-26%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν πήγε στις 10 έκανε 25-26, δηλαδή αυτά που πάνω-κάτω έκανε ο σουλειμαν την δεύτερη ώρα χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν βλέπω Τουρκικα σίριαλ αλλά δεν έχω πρόβλημα και με αυτούς που τα βλέπουν από την στιγμή που η δικιά μας tv και οι δικοί μας παραγωγοί, σκηνοθέτες κλπ κοροιδεύουν τον κόσμο με αστείες δουλείες πλην εξαιρεσεων φυσικά.

    Αλλά το να καθίσεις να δεις τον Σουλειμαν, ενός ανθρωπου σφαγέα, βιαστή, παιδεραστή και απαγωγέα χιλιάδων μικρών Ελλήνων παιδιών είναι τουλάχιστον προκλητικό. Ντροπή στον ΑΝΤ1, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς ενημέρωση όλων, ο Σουλειμάν δεν ήταν ούτε παιδεραστής, ούτε απαγωγέας. Αντίθετα στα χρόνια που βασίλεψε δημιουργήθηκαν νόμοι στην Τουρκία που ισχύουν μέχρι σήμερα. Οι εκκλησίες λειτουργούσαν κανονικά, τώρα για τις απαγωγές, φυσικά εννοείτε το παιδομάζωμα, αυτό γίνοταν σε όλη την Οθωμανική αυτοκρατορία και όχι μόνο σε Έλληνες,άλλωστε ο ξακουστός στρατός των γενίτσαρων αποτελείτο μόνο από Έλληνες οι οποι ήταν πιστοί στο Σουλτάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ,ΤΟ ΕΞΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ. ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. los poulos again and again and again
    hohohoho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι κατηγορειτε ανθρωπους που δεν ξερετε πολλοι ειναι αυτοι που ειδαν τον Σουλειμαν απο περιεργεια για να δουν πως τον παρουσιαζουν στη σειρα και αλλοι για να περασουν απλα την ωρα τους δικαιωμα του καθενος ειναι αξαλλου να δει οτι θελει δεν βλεπουν ολοι ξεκολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !