Ticker

10/recent/ticker-posts

Έρχεται ο… «εφιάλτης» των δελτίων ειδήσεων!


ρία χρόνια πριν, που έκανε πρεμιέρα στον Alpha η συγκεκριμένη εκπομπή, κανείς δεν περίμενε ότι θα αποτελούσε το αντίπαλο δέος, αλλά και τον… εφιάλτη των δελτίων ειδήσεων. Ωστόσο, το «Κάτι ψήνεται» ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του και ανέδειξε τις μαγειρικές ικανότητες των τηλεθεατών, κατακτώντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Την 1η Οκτωβρίου η επιτυχημένη εκπομπή επιστρέφει με ολόφρεσκα επεισόδια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «TV Ζάπινγκ», οι αιτήσεις συμμετοχής που έφτασαν στα γραφεία της παραγωγής της επιτυχημένης εκπομπής από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και ξεκίνησε να παίζεται το τρέιλερ, έφτασαν τις πέντε χιλιάδες.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής δεν μειώνεται, παρά το γενικότερο κλίμα μειώσεων, αντίθετα παραμένει στα 1.500 ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες αιτήσεις έχουν σταλεί από την περιφέρεια και όχι από την Αττική, ενώ η επιλογή έγινε, όπως κάθε φορά, με βάση τον χαρακτήρα των υποψηφίων.
Από αυτή την εβδομάδα, οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής από την Αθήνα, ενώ τις επόμενες μέρες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καρδίτσα, το Βόλο, το Ναύπλιο και τη Λάρισα. Οι συντελεστές της εκπομπής θα περάσουν μία εβδομάδα στην κάθε πόλη, προκειμένου να συγκεντρώσουν επαρκή γυρίσματα από τα σπίτια και των πέντε συμμετεχόντων. Στη διάρκεια της χρονιάς, δε, αναμένεται να δούμε ακόμα ένα τρέιλερ που θα καλεί ξανά τους επίδοξους μάγειρες, αν αποφασιστεί να δοθεί παράταση στην εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Απο Δευτερα στη θεση του ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ξανα επαναληψη το BLACKOUT..Ας εβαζαν τουλαχιστον το wipe out ή το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριο Κυριακη ολη μερα ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ απο ΑΝΤ1 για να το μαθει ο κοσμος..Στις 11.00 το πρωι, στις 15.30 και στις 23.40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai simera exei to to a miso apo to proto epeisodio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com