ΑΝΤ1:Aυτα ειναι τα σχέδια του σταθμού για τη νέα σεζόν

1
Έχοντας στο «οπλοστάσιο» τους, τέσσερις εκπομπές που σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς επίσης νέα και πρωτότυπα concept, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, θα «εγκαινιάσουν» τη τηλεοπτική σεζόν 2012-2013.Το νέο πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αφού ως γνωστόν η πτώση της διαφήμισης δεν επιτρέπει πολλά «ανοίγματα» και μεγαλεπήβολα σχέδια. Η διαφήμιση και η πτώση της, θέλει προσεκτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό κάνουν και προσεκτικές κινήσεις.Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, έχουν καταλήξει στον κορμό του προγράμματος, αλλά όχι ...
στον τελικό προγραμματισμό, αφού αρχές Σεπτέμβρη θα γίνει μία επανεξέταση, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Η κρίση στον χώρο των media, δεν επιτρέπει «πόλεμο» πρεμιέρων, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας σαν αποτέλεσμα ελάχιστες πρεμιέρες τον Οκτώβριο και περισσότερες (;) τον Ιανουάριο του ’13, όπως θα συμβεί και με το MEGA.

Το citypress.gr, σας παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, όπως έγινε και τη περσινή σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει γι’ ακόμη μία χρονιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού –και πιο συγκεκριμένα στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Η πρεμιέρα προγραμματίζεται προς τα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου. Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι της πρωινής ζώνης; Προς το παρόν ουδεμία απόφαση. Η ψυχαγωγική ζώνη είναι στον «αέρα», ενώ όλα θα εξαρτηθούν στις πρώτες συσκέψεις του Σεπτεμβρίου.

Τα άλλα «σίγουρα» χαρτιά που έχουν ήδη μία θέση στον προγραμματισμό του Νοέμβρη και έπειτα, είναι η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη…αρχηγό, ο Θέμος Αναστασιάδης και το «Όλα 13» με τον Βαγγέλη Περρή (με την γυναικεία παρουσία στην εκπομπή, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση), αλλά και η Μαρί Κυριακού με την κοινωνική εκπομπή «Με αγάπη». Την δική του θέση στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, έχει και ο Πέτρος Κωστόπουλος με το «Βράδυ», ενώ υπάρχει ερωτηματικό γύρω από την πρεμιέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο η βραδινή εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Επιπλέον, την «παρουσία» του για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, εξασφάλισε και ο Αλέξανδρος Ρήγας με την ρομαντική κωμωδία, «Το αμάρτημα της μητρός μου». Σίγουρη θεωρείται η προβολή των 4 εναπομεινάντων επεισοδίων. Μέχρι τον Δεκέμβρη, όμως, θα συνεχίσει την πορεία του και το «Asi».

Τα δικαιώματα πέντε νέων project –και ενός που συνεχίζεται- έχει εξασφαλίσει ο σταθμός, για την προβολή τους στην prime time ζώνη. Και φέτος, τα ψυχαγωγικά project διακρίνονται από την πρωτοτυπία τους και τα διαφορετικά «παντρέματα» που επιχειρούν.

Πιο συγκεκριμένα:
Το «Hidden talent» έρχεται από την Αγγλία και προκαλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν την κρυφή τους πλευρά, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τις δυνατότητες που έχει ο καθένας. Για την θέση του παρουσιαστή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει πέσει στο τραπέζι, το όνομά του Χρήστου Φερεντίνου.

Το «Hold Tight» σκοπεύει να «κόψει» την ανάσα, όχι μόνο των τηλεθεατών, αλλά και των παικτών. Δύο ζευγάρια τη φορά, ένας celebrity και ένας παίκτης, ανεβαίνουν στο rollercoaster και σε άλλα ριψοκίνδυνα παιχνίδια, υποβάλλοντας τους σε δύσκολες δοκιμασίες. Οι δύο παίκτες μιλάνε για τα πάντα και συναγωνίζονται στις γενικές γνώσεις.

Στο «The biggest game show in the world», την παρουσίαση έχει αναλάβει η Νάντια Μπουλέ, η οποία για τις ανάγκες του παιχνιδιού, ταξίδεψε στο Παρίσι. Ένα «πάντρεμα» δύο πολύ γνωστών παιχνιδιών. Ο λόγος για το «Blackout» και «Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα». Χώρες απ’ όλο τον κόσμο παίζουν σε εντυπωσιακά ομαδικά παιχνίδια. Στην ελληνική εκδοχή θα δούμε 10 επεισόδια, 2 ημιτελικούς και τον τελικό, ώστε να ανακηρυχθεί ο νικητής.

Τα παιχνίδια με τις φάρσες σε ανυποψίαστους πολίτες, είναι αναμφισβήτητα από τα πιο επιτυχημένα. Έτσι, ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι που φέρει την ονομασία «Impractical jockers», στο οποίο, μέσω κρυφών καμερών, παρακολουθούμε μία τετραμελής παρέα. Σε κάθε παιχνίδι, ένα μέλος καλείται να αφήσει άφωνους τους υπόλοιπους της παρέας, αλλά και τους περαστικούς.

Τέλος, ακόμα ένα «Prank Show» θα έχει θέση στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Φάρσες, δοκιμασίες, άπαικτες ατάκες θα κάνουν κοινό και…διαγωνιζόμενους να γελάσουν περισσότερο από ποτέ.

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος κύκλος του πολυσυζητημένου «Dancing with the stars». Από τα προγράμματα που θέλουν πολύ τα υψηλόβαθμα στελέχη, αφού αποδείχτηκε και στους δύο προηγούμενους κύκλους ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί, με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που συγκέντρωνε τα βράδια της Κυριακής.

Όπως σας προαναφέραμε, αρχές Σεπτεμβρίου, όλα τα προγράμματα θα επανεξεταστούν, οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Στα παιχνίδια που σας παρουσιάσαμε, δεν αναφέρονται οι παρουσιαστές, καθώς τα στελέχη θέλουν πρώτα να οριστικοποιήσουν τι και πότε θα προβληθεί και ύστερα να δεσμεύσει πρόσωπα. Στις προτεραιότητες, όμως, είναι τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά την παραγωγή ελληνικών σειρών, έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, υπήρξε ένα «σενάριο» που ήθελε να μην πραγματοποιείται καμία σειρά. Ωστόσο, στις τελευταίες συσκέψεις αποφασίστηκε το αντίθετο, προχωρώντας έτσι στην μελέτη των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, από γνωστούς σεναριογράφους, όπως: Χάρη Ρώμα, Άννα Χατζησοφιά, Τίνα Καμπίτση, Θοδωρή Πετρόπουλο, Πάνο Έξαρχο,Βασίλη Σπηλιώπουλο, Βάνα Δημητρίου, Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή κ.ά. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, εθεάθη ο Στράτος Μαρκίδης, ο οποίος είχε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο. Διάθεση από τα υψηλόβαθμα στελέχη, υπάρχει, οπότε οι δημιουργοί αναμένουν το πολυπόθητο τηλέφωνο, το οποίο θα τους επαναφέρει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στην ενημέρωση, υπό την διεύθυνση του Στρατή Λιαρέλη, συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία με την Μαρία Χούκλη να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία του ΑΝΤ1 με την UEFA, γι’ ακόμη μία τριετία (2012-2015), προβάλλοντας τις αναμετρήσεις του Europa League.

Τέλος, από το πρόγραμμα του σταθμού, δεν γίνεται να λείπει η προβολή ξένων σειρών. Εκτός από την «Asi», θα προβάλλεται και το «Private Practice», «Desperate Housewives», «Grey’s anatomy», «Raising the bar», όπου θα παρουσιάζονται οι ιστορίες και οι περιπέτειες κάποιων νεαρών, φιλόδοξων δικηγόρων. Πρόκειται για μία σειρά που φέρει την υπογραφή των δημιουργών, των σειρών: «NYPD Blue», «Hill Street Blues» και «L.A. Law».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !