«Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν
άκουσα αυτά που άκουσα. Φωνητικά ήταν πολύ λίγη η Ελευθερία. Γλυκό, όμορφο κορίτσι, μια χαρά, αλλά φωνητικά δεν ήταν καλή», ξεκίνησε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Εγώ κρίνω αυτό που άκουσα και την πρώτη φορά και τη δεύτερη. Εγώ ανησύχησα από την αρχή αλλά ήλπιζα να ήταν το τρακ. Το τραγούδι ήταν συμπαθητικό αλλά το όλο πράγμα δεν ήταν ωραίο. Φωνητικά ήταν ό,τι χειρότερο ακούσαμε, ήταν και μερικά δυο - τρία ακόμη. Ήμασταν μέσα στους επτά χειρότερους».Όσο για την σκηνική παρουσία της φετινής μας εκπροσώπου: Τη χαρακτήρισε «φθηνή»!
Όσο για την Ήβη Αδάμου; «Στενοχωρήθηκα για την Ήβη Άδαμου επειδή ήταν ολόσωστη, με ψυχή και άλλη ατμόσφαιρα. Κι εκείνη φορούσε μίνι, ήταν μοντέρνα και είχε μια αγνότητα. Αυτό που βγήκε από εμάς δεν ήταν αυτό που μας αξίζει».
protothema.gr

7 Σχόλια
Άϊ μωρή!
ΑπάντησηΔιαγραφήdikio exei, htan polu kakh h fetinh summetoxh
ΑπάντησηΔιαγραφήΝίκο χαχαχαχα. Συμφωνω απόλυτα !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή4:53 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα 'σαι καλά!Βαρέθηκα να ακούω κατινιές!
Αν οχι η χειρότερη σίγουρα απο τις χειρότερες, κακόγουστη και φτηνιαρικη. Ας τα δουν αυτά όσοι ψηφίζουν για την ανάδειξη του υποψήφιου τραγουδιού μας και ας τους γινει μάθημα οτι με την κακογουστια δεν πας ψηλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήοχι οτι μ αρεσε το τραγουδι αλλα η ελπιδα βγηκε και τ ειπε αυτα προφανως μπας και τη θυμηθει κανενας..
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ξερω αν το γνωρίζετε άλλά η "κυρία" Ελπίδα είχε έρθει τελευταία όταν μας εκπροσωπησε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com