Μικρούτσικος vs Mανωλίδου?

Χρηστος Γ
0
Όταν η Ευγενία είχε παρουσιάσει το reality « Η στιγμή της αλήθειας» , είχε ακουστεί ότι προτιμήθηκε αντί για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τώρα οι δύο δυναμικές προσωπικότητες αναμένεται να βρεθούν απέναντι τηλεοπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας « Λοιπόν», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα παρουσιάσει το μουσικοχορευτικό talent show  «Τhe Huge Secret» ( Το μεγάλο μυστικό ) . Η ιδέα του show βασίζεται σε μια νέα τάση που υπάρχει στη ΗΠΑ και ονομάζεται « Flas Mob» που είναι μια μορφή συντονισμένου ομαδικού χορού.  Το « Ηuge Secret» θα προβληθεί στην Κύπρο και τα γυρίσματα υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν μέσα στο Φεβρουάριο, οπότε θα πρέπει και ο παρουσιαστής να μετακομίσει στη Λευκωσία.
Η Ευγενία Μανωλίδου συζητάει αυτή την περίοδο με τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Sigma. Της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει ένα
καινούριο talent show, το concept του οποίου όμως φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια  είναι ικανοποιημένη όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και το χρηματικό πόσο που της πρότειναν και θεωρεί ότι είναι μια εκπομπή που μπορεί να κάνει χωρίς να λείπει από την οικογένεια της, αφού θα βρίσκεται μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα στην Κύπρο. Έχει εκφράσει τη θετική της διάθεση αλλά επιφυλάχθηκε να δώσει σύντομα την τελική απάντηση λόγω των ρευστών πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Αν τελικά συμφωνήσει και η Ευγενία με το κυπριακό κανάλι στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική κόντρα στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !