Τι γίνεται από σήμερα στην ελληνική Eurovision;

Artsitas Konstantinos
0
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην 57η Eurovision και διαβάστε σχετικές πληροφορίες για τα όσα θα γίνουν από σήμερα, μετά και την ανακοίνωση των τεσσάρων υποψήφιων κομματιών!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Πέμπτη, θα γυριστούν τα video clips μέσω των οποίων θα γίνουν γνωστοί οι συντελεστές των τραγουδιών. Βέβαια, τα ονόματα έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, ούτε η ΕΡΤ, ούτε η δισκογραφική εταιρεία Universal, τα έχουν επιβεβαιώσει, οπότε η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.
Τα γυρίσματα των clips θα γίνουν σε...
στούντιο της κρατικής τηλεόρασης και θα μεταδοθούν πριν τον εθνικό μας τελικό, πιθανότατα την Δευτέρα που μας έρχεται. Όπως έχει ήδη γραφτεί το εισιτήριο για το Αζερμπαϊτζάν διεκδικούν η Ελευθερία Ελευθερίου, το συγκρότημα Velvet Fire, η Doraκαι το γυναικείο γκρουπ Cassiopeia.

Όσο για την βραδιά του τελικού, την Δευτέρα 12 Μαρτίου θα γίνει σε γνωστό εμπορικό κέντρο στον Κηφισό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό και οι τέσσερις υποψήφιοι θα βγουν στην σκηνή χορογραφημένοι από τον ίδιο χορογράφο, ενώ το όλο σκηνικό θα θυμίζει συναυλία.

Άλλωστε, άνθρωπος που συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες δήλωσε πως στόχος της φετινής μας συμμετοχής είναι η Eurovision να έχει νεανικό «άρωμα» και να περαστεί το μήνυμα πως ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι αυτό που κάποιοι αποκαλούν «πανηγυράκι» με υπέρογκο κόστος, αλλά μια γιορτή της μουσικής που μπορεί να δώσει χαρά και αισιοδοξία, ιδιαίτερα στους νέους!

Σημειώνουμε πως από αύριο, 1η Μαρτίου, τα υποψήφια τραγούδια («Killer Bee», «No Parking», «Aphrodisiac» και «Baby I'm Υours») θα ακούγονται από τις ραδιοφωνικές συχνότητες...

Πηγή: star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !