Αύριο: Φουλ επίθεση ANT1-MEGA με τουρκικά στις 9!

5
Επιθετικά και με ρίσκο ξεκινάνε δύο τουρκικές σειρές ταυτόχρονα στα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας.
Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά μάλλον... επιθετικά. Σε Mega και ΑΝΤ1 ξεκινούν ταυτοχρόνως  δύο νέες τουρκικές σειρές. Το «Έρωτας και Τιμωρία» στο MEGA και ο «Πειρασμός» στον ΑΝΤ1. Η στρατηγική λύση αποτελεί ρίσκο, αλλά τα τούρκικα στην prime time δεν είναι -ευτυχώς- μόνιμη κατάσταση.
Θα υπάρξει νικητής ή ηττημένος? Το ερώτημα μπορεί μάλλον να απαντηθεί εύκολα. Η απουσία ουσιαστικά δυνατού ανταγωνιστικού προγράμματος στα υπόλοιπα κανάλια θα επιφέρει μάλλον μία εξισορρόπηση των ποσοστών. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα δύο κανάλια δεν βλέπουν τα τούρκικα μονίμως στην υψηλή ζώνη. Το ουσιαστικό πρόγραμμα της υψηλής ζώνης αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και μάλιστα με δόσεις!

Ως προς το περιεχόμενο, η σειρά «Πειρασμός» βασίζεται στην Φιρντέφς, μία χήρα μέσης ηλικίας, η οποία δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Προέρχεται από μία ηθικά διεφθαρμένη οικογένεια. Η Φιρντέφς λοιπόν, σχεδιάζει να παντρευτεί τον πλούσιο Άντναν. Ο Αντνάν όμως ερωτεύεται και ζητάει σε γάμο την 22χρονη κόρη της Μπιχτέρ. Οι δύο τους τελικά παντρεύονται παρά τις αντιδράσεις και των δύο οικογενειών. Κι ενώ τώρα όλοι θα πείτε: σιγά το στόρι, έρχεται το καλύτερο: η Μπιχτέρ θα ερωτευτεί τον Μπεχλούλ που απλά είναι ο μικρός ανιψιός του νέου… συζύγου της. Φυσικά αυτός ο έρωτας θα είναι συνδεδεμένος με μπόλικη ίντριγκα, ψέματα, προδοσία και φυσικά… εκδίκηση. Από την άλλη η σειρά «Έρωτας και Τιμωρία» βασίζεται στην 25χρονη Γιασμίν που είναι μεσαίο στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας. Έχει ουσιαστικά τα πάντα, από μία καλή θέση εργασίας, μία οικογένειά που λατρεύει, σταθερότητα στην ζωή και τις σχέσεις της και έναν αγαπημένο με τον οποίο είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και πριν κουραστείτε μπαίνω κατευθείαν στο στόρι: Η Γιασμίν θα πιάσει τον φίλο της στο κρεβάτι με την … κολλητή της. Ο κόσμος διαλύεται, εκείνη τρέχει ως κερατωμένη να τα πιεί σε ένα μπαρ, γνωρίζει έναν όμορφο νεαρό χώνεται μαζί του κάτω από τα σκεπάσματα και κάτι το πάθος, κάτι η απουσία προφύλαξης … να σου και ο πελαργός. Μία περιπέτεια πάθους, έρωτα, ίντριγκας και φυσικά εκδίκησης ξεκινά.

Δείτε και τα δύο προωθητικά σποτ των σειρών που προσωρινά θα μας απασχολήσουν στην … Prime Time!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ HD!



Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mister Sandman
    poio einai kalutero gia na doume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω πως ο πειρασμος θα σκισει, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι εχει κανει τρελα νουμερα σε οποια χωρα επαιξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως ξεκιναει και το human target στο σταρ, να βλεπουμε κατι και εμεις οι υπολοιποι που βαριομαστε τα τουρκικα (μονο το γκιουμουζ ειδα εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως μόνο τη Δευτέρα θα είναι απέναντι 2 ώρες,από ότι είδα στη σελίδα του Μega στο πρόγραμμα από την Τετάρτη,γιατί την Τρίτη έχει ποδόσφαιρο,το Μega θα το δείχνει μόνο μία ώρα και λιγότερο γιατί σιγά μην αρχίζει ακριβώς στις 9 και μετά θα δείχνει το Ευτυχισμένοι μαζί,ουσιαστικά θα κόβει το επεισόδιο όπως έκανε και ο Αlpha,μεγάλη βλακεία κατά τη γνώμη αλλά εντάξει οι υπεύθυνοι προφανώς δεν ήθελαν δίωρα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H oli ayti kinisi na balei mono mia ora to Erotas kai Timoria thuziaontas ena sigouro 22% apo tin Polykatoikia, einai sigoyra blakeia, apo tin stigmi poy den ksereis an tha einai epityxeno kai kataferei na xtypisei 30aria (giati profanws aytos einai o stoxow) Sxedon ola deixnoun gia sigouri epityxia tou Peirasmou, alla o kairos tha deiksei... As to ebaze kalytera eskarxis apo to apogeuma (tote sigoura tha xtypage 30aria)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !