Αποκλειστικό: ZDF και BBC διεκδικούν «Το Νησί»

5
ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε παρουσιάσει πριν ένα περίπου μήνα μέσα από το Domenica, το γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF διεκδικεί τα δικαιώματα για το δικό μας «Το Νησί». Την είδηση τώρα επιβεβαιώνει ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος σε μία συνέντευξη τύπου για τους σχεδιασμούς της επόμενης χρονιάς. Σύμφωνα με τον Μάρκους Σέχτερ, το γερμανικό κανάλι έχει δείξει ενδιαφέρον για «κάποιες παραγωγές της Ανατολικής Ευρώπη και συγκεκριμένα για ένα μυθιστόρημα που θα ταίριαζε στην φιλοσοφία και το κοινό του καναλιού». Η τουρκική εταιρία Global υπεύθυνη για την διανομή κρατά ....


κλειστά τα χαρτιά της, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το «ξεκαθάρισμα». Όπως εκφράζουν οι υπεύθυνοι στο TVNEA, οι τελικές αποφάσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τις 20 Ιουνίου.
Το «Νησί» πάντως δείχνει να έχει βρει οπαδούς και στο BBC. Το κρατικό δίκτυο της Μεγάλης Βρετανίας έχει ήδη προβάλλει εκτενέστατα ρεπορτάζ, τόσο μέσα από τις ενημερωτικές, όσο και μέσα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού. Εκτιμάται μάλιστα πως «Το Νησί» θα βρει θέση στο BBC Three, κανάλι που επικεντρώνεται στην ηλικιακή ομάδα 16-34. Ας μην ξεχνάμε και την εμπορική απήχηση που είχε το βιβλίο της Χίσλοπ στην Βρετανία.Υπομονή λοιπόν, μέχρι τα τέλη Ιουνίου!  

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μπραβο λοιπον στο MEGA που επενδυσε πανω σε αυτη τη σειρα.
    Αυτα να βλεπει η ΕΡΤ, η οποια μας εχει πρηξει κυριολεκτικα το τελευταιο διαστημα με δελτια τυπου που ευλογουν τα γενια της χωρις να εχει να παρουσιασει τιποτα αξιολογο απο πλευρας παραγωγης παρολα τα τεραστια εσοδα απο τους πολίτες. Τετοιες παραγωγες θα αλλαζαν πραγματι την εικονα των πολιτων για την ΕΡΤ. Αλλα που... το μονο που τους απασχολει ειναι ο συνδικαλισμος και τα επιδόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to symfainei twra ,to esc kai to menoume ellada pou blepw pou k pou mia xara ekpobes einai(tis alles den etyxe na tis dw)..twra na den kanoun noumera einai 8ema prokatalhpshs pros thn kratikh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To "έλεος" φαντάζομαι το λες πρώτα από όλα για τον εαυτό σου, που δεν βλέπεις τις εκπομπές που πληρώνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:12 μ.μ.
    to esc kl ekpomph alla x9es ekane 0,8%

    7:17 μ.μ.
    to lew epeidh plhrwnoume ekpompes pou dn tis vlepei kneis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Plaka plaka xaris tin ERT exoume kai blepoume telikous kupelwn kai genikotera polla aksiologa mats... Apo to na ta blepoume sti Nova, kalytera stin ERT...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !